Netherlands Startpage
Image default
Hobby en vrije tijd

Ballonvaarten met C-Air ballonvaren

Heb je ook altijd al eens een ballonvlucht willen beleven? Ballonvaart met C-Air ballonvaren de specialist in Oost-Vlaanderen. Hoe kan ik een ballonvaart boeken? Is ballonvaren gevaarlijk? Kan ik een cadeaubon online bestellen? Neem contact op met C-Air en wij beantwoorden graag al je vragen. Onze piloot heeft tal van ervaring en is reeds meerdere malen Belgisch kampioen ballonvaren, kortom bij C-Air zit je goed.

Voorbereiding van een ballonvaart

Hoe gaat een ballonvaart precies in zijn werk? Ballonvaren is perfect mogelijk indien de weersomstandigheden het toestaan. We ontmoeten elkaar op de opstijglocatie, hier wordt alles klaargemaakt. Voor de vaart neemt onze piloot David Spildooren de tijd om met jouw alles te overlopen en voor te bereiden. Indien je wenst kan je ook altijd een handje helpen om de luchtballon klaar te maken. 

De ballonvlucht op zich

Na het instappen en het losmaken beginnen we aan onze tocht door de lucht tijdens een onvergetelijke ballonvlucht. Deze vlucht duurt circa 1 uur, we nemen de tijd om onze passagiers de nodige uitleg te geven. Na de vaart zorgt de piloot voor een origineel diploma alsook een glaasje bubbels. 

Welke regio worden er zoal ballonvaarten georganiseerd

De regio’s waar C-Air het meeeste van hun vaarten uitvoerd is Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Zeeland. 

Ballonvaart Oost-Vlaanderen

C-Air is gebasseerd in het Oost-Vlaamse Sint-Niklaas, de ballonstad bij uitstek. Opstijgen vanop de grote markt in Sint-Niklaas is een fantastische ervaring. Zo een ballonvaart Sint-Niklaas is het ultieme geschenk. C-Air is één van de weinige firma’s die opstijgen vanop het grootste marktplein kan aanbieden. Wil je ook meer informatie over een ballonvaart in Oost-Vlaanderen of Sint-Niklaas? Twijfel niet en neem even vrijblijvend met ons contact op.

Ballonvaart Zeeland

Niet alleen in België is C-Air actief, maar wij zijn ook actief in Nederland Een ballonvaart Zeeland heeft voor C-Air ook geen geheimen. Het omvat een ballonvlucht van circa 1 uur met uitzicht op de Westerschelde, Oosterschelde, Terneuzen… Uiteraard sluiten we deze prachtige ochtend of avond af met een glaasje bubbels.

Zou je deze unieke ervaring graag cadeau doen? Neem dan gerust even contact met ons op of bestel online je cadeaubon op onze website.

 

Ballonvaart Zeeland

https://www.cair-ballonvaart.be