Netherlands Startpage
Image default
Woningen

Nederland gaat all electric.

Nederland gaat all electric.

Elektrisch aangedreven huishoudelijke apparaten gaan de norm worden en gelukkig worden dit soort apparaten steeds goedkoper in aanschaf,
maar ook in gebruik. 
Daar schortte het namelijk nog aan en dat is wat de meeste mensen tegen hield nu eindelijk eens over te stappen van bijvoorbeeld een gas- naar een elektrische boiler of cv.

Dus als je wel wilt verduurzamen maar ook graag geld wilt besparen is de tijd nu rijp voor een elektrische cv ketel en elektrische boiler. 
Er is inmiddels namelijk zeer veel keuze en voor elke situatie is wel een geschikte boiler of cv te vinden. 

Er zijn de zogenoemde ‘smart’ boilers; deze denken met je mee en regelen zelf aan de hand van jouw gewoontes wanneer er bijverwarmt zou moeten worden. Deze ingebouwde smart controller meet de eerste zeven dagen jouw persoonlijk verbruik en zorgt voor een zo efficient mogelijk energieverbruik.  

Een goed voorbeeld van zo’n slimme elektrische boiler is de DAT-Aparici ECO smart.

De DAT-Aparici ECO smart is te koop in diverse uitvoeringen; 50 liter, 75 liter en 100 liter.

Een ander model van hetzelfde merk is de DAT-Aparici Eficiente elektrische boiler.
Deze elektrische boiler is interessant op plekken waar niet altijd veel stroom aanwezig is omdat er gekozen kan worden uit verschillende wattages; 800watt een 1200watt of een 2000watt.

 

 

De DAT-Aparici Eficiente is evenals de DAT-Aparici Eco smart een energiezuinige boiler. En ook deze elektrische boiler heeft een SMART controller die zichzelf kan programmeren voor optimaal energiezuinig gebruik.

Het enige echt grote verschil is de vormgeving. De DAT-Aparici ECO smart is rond en de DAT-Aparici Eficiente is een mooi plat model met een diepte van 28 cm. De Eficiente heeft 2 tanks, in elke tank een eigen anode en een verwarmingselement voor het behoud van de warmte in de ketel en een snelle opwarmtijd. De elektrische boilers kunnen zowel horizontaal alsverticaal gemonteerd worden.

Verkrijgbaar in; 30, 50, 80 en 100 liter en wordt geleverd incl. ophangbeugels, aansluitsnoer, montageschroeven, een KIWA gekeurde inlaatcombinatie.

Kijkt eens op de website van elektrischeboiler.eu voor verdere informatie over deze en vele andere elektrische boilers en elektrische CV’s.

https://elektrischeboiler.eu/categorie/dat-nofer-boilers/