Netherlands Startpage
Image default
Woningen

Makelaar Amsterdam-Noord inschakelen?

Makelaar inschakelen in Amsterdam-Noord

Amsterdam-Noord is een stuk gewilder geworden met de komst van de nieuwe metrolijn (Noord/Zuidlijn). Met de Noord/Zuidlijn is het tegewoordig stukken makkelijker om te reizen vanaf station Noord naar de binnenstad van Amsterdam en helemaal naar Amsterdam-Zuid. De reistijd is door het arriveren van de Noord/Zuidlijn namelijk vele malen minder. Door de goed verbinding van Amsterdam-Noord met de rest van Amsterdam is het uitermate geschikt om te wonen. Het is eigenlijk populairder dan ooit tevoren. Dit is ook te zien aan de vele nieuwbouwprojecten in Amsterdam-Noord zoals de IJ-oevers, Buikslotermeerplein, NDSM en Tuindorp Oostzaan. Een deskundige, ervaren en goede makelaar Amsterdam-Noord kent de mooiste woningen en prachtplekken in Amsterdam-Noord en adviseert je graag welke wijken, buurten en plekken voor jou geschikt zijn om te wonen.

  • NDSM

  • IJ oevers
  • Buikslotermeerplein

  • Buiksloterdijk

  • Volewijck

  • Buiksloot

  • Nieuwendam

  • Tuindorp Oostzaan

  • Nieuwendammerdijk

Snel reizen door Amsterdam

Vind je het leuk om in het weekend door de binnenstad van Amsterdam te slenteren of pendel je dagelijks van en naar je werk in Amsterdam? Dan is Amsterdam-Noord uitermate geschikt om te wonen wegens de centraal gelegen ligging. Binnen een mum van tijd reis je van Amsterdam-Noord naar de gewenste locatie binnen Amsterdam. In Amsterdam-Noord zijn vele karakteristieke huizen, parken en winkelcentra te vinden. Ontmoet de lokale bevolking en je begrijpt meteen waarom Amsterdam-Noord zo’n populaire plek is om te wonen.

Makelaar gezocht Amsterdam-Noord

Amsterdam-Noord had op 1 januari 2020 bijna honderdduizend inwoners. Met een totale oppervlakte van 49 km² is er dus volop ruimte om te wonen. Er wordt verwacht dat er de aankomende jaren veel nieuwe huizen worden gebouwd. Maak dus direct een afspraak met Amsterdamse makelaars en vraag naar de vele mogelijkheden. Van prachtige eengezinswoningen tot schitterende appartementen met de meest ongelooflijke uitzichten, je vindt ze in Amsterdam. Winkelcentrum Buikslotermeerplein is elke dag van de week geopend en biedt veel mogelijkheden voor jong en oud. Met een bioscoop, arcade en midgetgolf is er genoeg te doen. Daarnaast heeft Amsterdam-Noord veel sportfaciliteiten en sportclubs. Of het nu gaat om voetbal, tennis, dans of atletiek, zwemmen, hockeyen of zelfs padellen vind je in Amsterdam-Noord.

https://www.lingerog.com