Netherlands Startpage
Image default
Industrie

Uw boilerwater nu energiezuinig naar 85 graden met de Wesen Inox Duplex.

Uw boilerwater nu energiezuinig naar 85 graden met de Wesen Inox Duplex.

Het ook met een elektrische boiler mogelijk om uw water op te warmen naar 85 graden. De fabriek van het merk WESEN is het gelukt zo een boiler te maken die ook nog eens energiezuinig is. De binnenketel is gemaakt van Inox Duplex 2205, materiaal wat ook word gebruikt in de offshore.

De buitenzijde van de Wesen Inox Duplex is afgewerkt met glasvezel, waardoor de boiler eenvoudig schoon te houden is.

 

Roestvij staal met verhoogte weerstand tegen corrosie en bestand tegen zuur en zout water.

De tank is compleet automatisch gelast door de nieuwste TIG lasapparatuur. Dan een issolatielaag met polyuretaanschuim wat vrij van CFC is, wat ervoor zorgt dat de elektrische boiler zijn warmte extra lang vasthoud.

De elektrische boilers van Wesen Inox Duplex hebben een indirect geplaatst verwarmingselement (met een droge weerstand dus). Zo blijft er bijna geen kalk achter in de boiler. Ook niet bij hogere temperaturen.

Bij melkveebedrijven is het verplicht de melkmachines te reinigen met water van 85 graden en wordt er gewerkt met water wat zacht gemaakt wordt.

De reguliere elektrische boilers zouden er na een jaar al de brui aan geven omdat deze niet tegen het zachte water kunnen. Maar, de Wesen Inox Duplex ikan hier tegen.

Ook glazenwassers, die gebruik maken van zogenoemd osmose water zijn gered met deze boiler. 

De Wesen Inox F2205 boilers zijn te verkrijgen in de volgende volumes; 50, 80, 100, 150, 200 en zelfs 300 liter.

 

 

In de elektrische boilers t/m de 100 liter zit een standaard verwarmingselement van  1.2kw, de grotere modellen hebben standaard een 2.4kw element.

Als u nu u sneller wilt opwarmen, is het mogelijk een ander, zwaarder verwarmingselement te plaatsen, dit is alleen mogelijk bij de grotere modellen.                

De boilers worden gemaakt binnen de EU en hebben een energielabel C.

Deze boilers, maar ook vele andere modellen en merken worden verkocht op de website van elektrischeboiler.eu. Kijk eens op hun website voor duidelijke Nederlandstage handleidingen en overige informatie.

https://elektrischeboiler.eu/categorie/ariston-wesen-boilers/