Netherlands Startpage
Image default
Woning en Tuin

Uw bomen staan sterk

Voor gezonde bomen is boomverzorging van het grootste belang. Dit werk is zeer specialistisch en moet zorgvuldig uitgevoerd worden. Naast uitgebreide kennis van de natuur is ook specifiek materieel nodig om de bomen te kunnen snoeien en vellen. Denk hierbij aan een ladderwagen met bediening in de korf. Wanneer de boom lastig te bereiken is met dit voertuig, wordt er gebruik gemaakt van ervaren klimmers met hoogstaande klimtechnieken.

Werkwijze

Voor het goed onderhouden van bomen wordt eerst onderzocht wat de huidige stand van zaken is. Op basis van de resultaten van dit onderzoek breng je een advies uit en maak je een berekening van de kosten voor de verzorging. Vervolgens wordt het werk uitgevoerd met als doel de bomen gezond te houden en passend binnen de omgeving.

 

Duurzaamheid

Het streven is altijd om duurzaam te werk te gaan met respect voor de omgeving en betrokkenen. De omgeving waarin de bomen staan moet nu mooi en uitnodigend zijn maar ook in de toekomst. Daarom is onderhoud en verzorging van de bomen absolute noodzaak. Om ziektes te voorkomen maar ook om de bomen sterk te houden voor wanneer er een stevige storm is. Je wilt tenslotte niet dat iemand een tak op zijn hoofd krijgt. Ook de wortels van de boom verdienen aandacht. De wortels zorgen dat de boom stevig staat en niet omvalt bij slecht weer. Je begrijpt al, boomverzorging is niet zo eenvoudig als je in eerste instantie denkt. Er komt veel meer bij kijken dan een paar takken snoeien.

Voor wie?

Boomverzorgende werkzaamheden kunnen uitgevoerd worden voor verschillende klanten. Bijvoorbeeld voor gemeenten en overheden, voor particulieren, voor verenigingen, vakantieparken, vastgoed organisaties en provincies. Natuurlijk zijn er nog vele andere doelgroepen te bedenken. Wanneer je denkt dat boomverzorging ook iets voor jou is, dan kan je altijd contact met BTL opnemen voor meer informatie.

Voor meer info : bezoek website