Netherlands Startpage
Image default
Tweewielers

Vespa Sprint of Vespa Primavera

Het merk Vespa maakt al sinds 1946 scooters, en met groot succes. Er zijn in de loop der jaren al vele verschillende types op de markt gekomen. Op dit moment zijn de Vespa Sprint en de Vespa Primavera de twee topscooters uit het assortiment. Het zijn de opvolgers van de eveneens populaire Vespa S en Vespa LX modellen. De nieuwe Vespa Sprint en Vespa Primavera profiteren van de vernieuwde techniek van de Vespa 946 waarmee de kwaliteit naar een nog hoger niveau is gebracht.

 

Vespa Sprint

Deze sportieve scooter voelt zich helemaal thuis in het stadsverkeer. De wegligging is nog verder verbeterd ten opzichte van zijn voorganger, de Sprint doet zijn naam eer aan met de vlotte manier van rijden. De remmen zijn verbeterd, er wordt gebruik gemaakt van gevlochten staalkabels voor een hogere remdruk. Dat rijdt niet alleen sportiever, het is ook nog eens een stuk veiliger. Ook wordt de Vespa Sprint uitgerust met een elektronische snelheidsmeter, die is een stuk nauwkeuriger dan de meeste andere scooters. Daarmee laat Vespa zien dat ze aan elk detail hebben gedacht, ook bij de Vespa Sprint.

 

Vespa Primavera

Het heeft maar liefst 45 jaar geduurd maar de Vespa Primavera is weer terug van weggeweest. Op veler verzoek is de koning van de retro scooters weer te koop, weliswaar met een moderne make-over en uitgerust met de laatste technologie. Veel van de nieuwe snufjes onder de motorkap zijn net als de Vespa Sprint afkomstig van de Vespa 946, het paradepaardje van Vespa. De Primavera is voor de rijders die van klasse en stijl houden, en geen concessies willen doen aan kwaliteit. De klassieke ronde lijnen worden gecombineerd met een modern gevoel voor design.

 

Vespa Sprint en Vespa Primavera in custom uitvoering

Er zijn al een behoorlijk aantal modellen te bestellen, de drip-dip coating maakt van elke scooter een uniek pronkstuk. Met dip-drip wordt de gehele scooter voorzien van een laklaag die in vele kleuren leverbaar is en duidelijk afwijkt van de normale kleur. Deze lak is niet permanent, die komt over de oorspronkelijke lak en biedt daarbij bescherming tegen het weer. Zo rijd je niet alleen met een scooter in een unieke kleurstelling, de Vespa Sprint en Vespa Primavera blijft ook veel langer in nieuwstaat!

Voor meer info : bezoek website