Netherlands Startpage
Image default
Financieel

Wat gebeurt er met bitcoins?

Wat gebeurt er met bitcoins? Het verrassende antwoord is veel dingen. Zie je, zoals de naam impliceert, Bitcoins zijn een digitale valuta die werkt als elke andere valuta (het soort dat je wisselt voor echt geld); Dat is goed, als je wat geld wilt doorbrengen, download je gewoon online, een portemonnee, maak een account aan en stuur een aantal fondsen.

 

Maar wat gebeurt er met het geld wanneer de overheid betrokken raakt? Kijk, dit hele ding gaat terug naar de oorspronkelijke problemen met papiergeld. Papier, eenmaal gemaakt, is slechts een stuk papier. Het kan overal worden afgedrukt. Wanneer het in handen is van de overheid en in contanten wordt veranderd, heeft het niet langer enige waarde – het is gewoon stukjes papier.

 

De overheid probeert het geld te beheersen door het aanbod van banken te beheersen. Banken verdienen geld wanneer ze het uitlenen. En wanneer banken hun leningen uitlenen, nemen ze een risico. Er is altijd een kans dat de lener ze niet terugbetaalt, of dat ze de lening niet kunnen terugkrijgen die ze hebben uitgesloten. En als een regering hierbij betrokken raakt, verliezen ze niet alleen het geld dat ze uitlenen, maar ook hun geloofwaardigheid – de overheid zal dan allerlei dingen doen om te proberen hun beschadigde reputatie met beleggers en het grote publiek te herstellen.

 

Omdat dit in principe is hoe de overheid de controle houdt over de geldvoorziening, betekent dit dat bitcoins toast zijn?

Nee. Helemaal niet. In plaats daarvan zal de waarde van bitcoins blijven stijgen omdat de overheid blijft proberen het aanbod te beheersen. Maar dat is niet goed nieuws voor de investeerders van Bitcoins. Hoe meer de prijs stijgt, de meer beleggers staan om te profiteren van de verkoop.

 

Met andere woorden, het probleem dat veel mensen hebben bij de overheid die betrokken raken bij het bedrijf van bitcoins is dat ze de regering kunnen zien die interfereert met de manier waarop de markt werkt. Immers, de overheid probeert de geldtoevoer te reguleren en bezorgd zich zorgen over de potentiële slechte effecten die de markt reguleert. Dit is de reden waarom de meeste mensen die proberen geld te verdienen met hun bitcoins bang zijn dat de overheid zal ingrijpen. Maar de waarheid is, er is echt geen reden voor de regering om mee te doen – ze kunnen het gemakkelijk doen via regelgevende instanties, zoals de Federal Trade Commission.

 

Er is een reden waarom de overheid niet meedoet. De regering verdient geen geld van uw transacties. Ze maken het gewoon gemakkelijker voor u om het huidige systeem te gebruiken om geld te krijgen. Dat betekent dat ze ook indirect geld van je transacties verdienen. Als de regering het gebruik van bitcoins begint te regelen, maken ze het gewoon moeilijker voor u om van uw investering te genieten.

klik hier https://www.bitcoinmeester.nl/