Netherlands Startpage
Image default
Alarmsysteem

Wat is lockpicking?

Dus wat is lock-picking precies? Simpel gezegd, lockpicking is een niet-destructieve manier om een slot te openen zonder de originele sleutel te gebruiken. 

 

 

Slot openen zonder sleutel

Dit kan op verschillende manieren gedaan worden, maar allemaal hebben hetzelfde doel in gedachten – om de sleutel na te bootsen door iets anders dan de sleutel te gebruiken.

Maar om een sleutel na te bootsen, moeten we begrijpen hoe een sleutel in een slot werkt. Dit wordt gedaan door eerst te begrijpen hoe een slot zelf werkt.

Wanneer je een slot open maakt met een lockpick dan is het een kunde om de sleutel na te bootsen. Maar om de sleutel te zijn, moeten we de sleutel begrijpen

 

 

Sloten en veiligheid in Nederland

Er zijn veel verschillende soorten sloten die vandaag de dag worden gebruikt, maar alles is gebaseerd op redelijk eenvoudige concepten. Onthoud, sloten zijn domme wezens. Met het oog op deze handleiding zullen we zich richten op het meest basale en veelgebruikte slot, de pin tumbler slot.

De pin tumbler slot maakt ongeveer 90% van de sloten die vandaag worden gebruikt en is wat u vindt over elke deadbolt, deurslot en hangslot. Ze zijn zeer eenvoudig in hun ontwerp en in wezen 6000 jaar oude technologie.

Voor meer info : bezoek website