Netherlands Startpage
Image default
Alarmsysteem

Het gebruik van een alarminstallatie

Inbraken voorkomen

 

Ondanks dat het aantal inbraken de laatste jaren aan het dalen is, moeten we toch woningen en bedrijfsruimten beveiligen. Het beveiligen kunnen we op verschillende manieren aanpakken. Verlichting is een middel dat bij veel woningen en bedrijven wordt gebruikt. Wanneer een persoon de woning of bedrijf nadert, zal het licht buiten aangaan. Omdat een inbreker niet graag in het licht staat, zal hij dit bedrijf of woning links laten liggen. Ook camera’s hebben een afschrikkende werking. Wanneer je daarbij duidelijk aangeeft dat alles wordt opgenomen, zal de inbreker geen poging wagen om in te breken. Daarnaast is goed hang- en sluitwerk een vereiste. Toch is het gebruik van een goed alarmsysteem de beste manier je woning en dergelijke te beveiligen.

Beveiligen van woningen en bedrijfspanden

 

Wanneer je besloten hebt om je woning of bedrijfspand te beveiligen met een betrouwbaar alarmsysteem, kun je gebruik maken van de Hikvision Ax Pro. Het systeem is niet alleen betrouwbaar, maar je kunt het gemakkelijk zelf installeren. Het installeren doe je met de smartphone app (Hik-Connect). Wanneer het systeem is aangesloten, kun je de beelden, die door de camera’s worden opgenomen, direct op je smartphone bekijken. Het alarmsysteem kun je compleet maken door het gebruik van magneetcontacten en rookmelders. Omdat het een draadloos alarmsysteem is, kun je in de woning niet zien dat je gebruik maakt van een alarmsysteem. Het draadloos alarmsysteem werkt tot een afstand van 800 meter.

Het gebruik van de Hik-connect app

 

Met de Hik-connect app zijn de alarmsystemen van Hikvision gemakkelijk te gebruiken. Via de app is het mogelijk, waar je ook ter wereld bent, de beelden te bekijken van de ruimten, die je beveiligd hebt. De alarmsystemen van Hikvision zijn er op gericht dat ze allemaal gebruiksvriendelijk zijn, zodat ze door iedereen zelfstandig aangesloten en gebruikt kunnen worden. Ook het updaten en tweaken van de software (aanpassingen aanbrengen om het geheel te verbeteren) stelt niets voor. Een Ax Pro Hikvision alarm installatie is veilig en betrouwbaar. Omdat het ook een mooi systeem is, misstaat het niet in een woonruimte. Je kunt in principe de camera verdekt opstellen, waardoor niemand in de gaten heeft dat je woning wordt beveiligd. Geef aan de buitenzijde van de woning aan dat je gebruik maakt van een alarminstallatie en dat alle bewegingen in de woning worden opgenomen. Een inbreker zal dan zeker je woning voorbijlopen. Wanneer je dus een goed, veilig en betrouwbaar alarmsysteem wil hebben, kijk dan op internet bij Hikvision.

 

https://draadloos-alarmsysteem.com/hikvision-alarmsysteen