Netherlands Startpage
Image default
Webdesign

Website bouwer gezocht

Afgelopen week kwam ik een artikel van SiteToGo op een forum tegen met de titel website bouwer gezocht. Er was namelijk een vrouw opzoek naar een website bouwer omdat zij sinds kort een eigen kledingwinkel heeft en daar graag een website voor wilde laten maken, en zo goedkoop mogelijk als het ook nog eens kon. En daar heb ik op gereageerd. Ik heb namelijk sinds een paar maanden een eigen website. Deze is gemaakt door SiteToGo en dat is een super aanrader! Ze zijn o.a. heel goedkoop en behulpzaam. Ik heb dus gereageerd op website bouwer gezocht. Lees in deze blog mijn reactie op het forum en waarom ze voor SiteToGo moet gaan.

Forum: Website Bouwer gezocht

Ik heb gereageerd op het forum over website bouwer gezocht. Dit omdat ik super goede ervaringen met SiteToGo heb. Zij hebben namelijk voor mijn telefoonhoesjes onderneming een prachtige website gemaakt met webshop functie en dat is precies waar die persoon op het forum naar vroeg. Ze wil namelijk een website met een webshops functie. Ze wil de producten verkopen op internet en ze wil er een blog functie op hebben. Ik heb dus gereageerd op het forum. Ik heb in een berichtje naar haar gestuurd dat het een aanrader is om op sitetogo.nl/17204/Website-bouwer een kijkje te nemen omdat SiteToGo maar liefst voor €450,- een site maakt. Dat is in vergelijking veel goedkoper als bij de concurrenten. Ik heb ook het telefoonnummer toegevoegd en gevraagd wat ze er van vond.

Reactie forum

Nog die middag kreeg ik een reactie op mijn bericht op website bouwer gezocht. Ze had de website bekeken en heeft al contact opgenomen. Nog die middag heeft ze de website laten maken in gang laten zetten bij SiteToGo. Super om zo iemand te helpen! Zoek jij ook een website maker? Kijk op sitetogo.nl/17204/Website-bouwer.

Voor meer info : bezoek website