Netherlands Startpage
Image default
Webdesign

5 + 1 Geheimen van een goede webwinkel beginne

Er komt een tijd dat je verder wilt groeien dan een winkeltje via Marktplaats. Wees niet afhankelijk van tussenhandel zoals Bol of Amazon, bied jouw producten gewoon via de eigen webwinkel aan. Veel mensen denken dat een webwinkel beginne heel ingewikkeld is, juist daarom verdienen die grote webwinkels zoveel geld. De waarheid is dat een webwinkel beginne heel eenvoudig is. Wij verklappen hier de 5 + 1 geheimen van je eigen webshop.

 

1. Geheim: Je hoeft niet te programmeren

Heb je al offertes liggen van webdesigners? Die zijn schrikbarend duur, een webwinkel beginne is niet te betalen. Als ik je zeg dat je gratis kunt starten, geloof je dat? Jazeker, je kunt het online platform van Shoptrader eerst 15 dagen gratis testen.

 

2. Geheim: Je hoeft geen ontwerper in te huren

Een dure designer die een luxe huisstijl maakt is niet nodig, in Shoptrader kies je gewoon een standaard layout die er compleet professioneel uitziet. Je kunt zelf kleuren aanpassen, lettertypes instellen en de hele webwinkel beginne op basis van jouw voorkeuren.

 

3. Geheim: Met SEO wordt jij gevonden

Marketing en promotie is belangrijk, via social media kun je de webwinkel promoten. Binnen het online systeem van Shoptrader kun je de vindbaarheid van jouw winkel in Google beter maken. Je scoort hoger zonder geld te besteden aan advertenties.

 

4. Geheim: Veilig betalen is eenvoudig

Je hoeft zelf helemaal geen veilige server te huren, je gebruikt gewoon één van de vele betaalopties in Shoptrader waaronder Visa, MasterCard, iDeal en Bancontact Mister Cash. Die regelen voor jou alle betalingen zodat jouw klanten veilig shoppen, en jij je geld op de rekening krijgt!

 

5. Geheim: Klantgericht werken wordt beloond

Hoe minder tijd je bezig bent met de techniek hoe meer tijd je hebt voor de klanten. Als jij inspeelt op de wensen van de klant zul je meer omzet behalen. Een webwinkel beginne is slechts het begin, het afhandelen van bestellingen, snel leveren en vragen direct beantwoorden is enorm belangrijk. Door de website overzichtelijk te maken met alle informatie, duidelijke productpagina’s en een goede bereikbaarheid zul je veel beter scoren.

 

+1 Shoptrader

Het grote geheim van een webwinkel beginne is Shoptrader. Daarmee richt je snel een professionele webwinkel in waar jouw klant met plezier zal shoppen.

Voor meer info : bezoek website