Netherlands Startpage
Image default
Mode en Kleding

broche kopen online

Draag jij weleens een broche? De moderne vrouw zal een broche waarschijnlijk niet op nummer 1 zetten wanneer het gaat om essentiële sieraden. Toch is een broche veelzijdiger dan je denkt. En er zijn talloze ontwerpen, van klassiek zoals oma die draagt, tot modern met glinsterende schedels. De broche is helemaal hip, en online zijn ze ook nog eens heel betaalbaar!

 

Niet meer voor oma

Je vraagt je af waarom oude vrouwen een broche dragen, terwijl die dames zich afvragen waarom je ze niet draagt! We dragen nog steeds de sieraden van vroeger zoals kettingen, ringen, armbanden en oorbellen, waarom draag je niet een broche? Niet alleen zijn ze prachtig om te zien, ze zijn ook erg praktisch. Je hebt geen gaatjes nodig in je oren, ze passen altijd en overal, en je kunt kiezen uit de meest extravagante designs. Met een broche zul je elke outfit een nieuw leven schenken.

 

Soorten broche

De voornaamste overeenkomst bij de broche is een speldje of clip om de broche te bevestigen. Verder mag alles, dat zie je in de uiteenlopende stijlen broche in de webshop. Van een 18K gouden broche met juwelen naar een punk broche of een gothic broche, je kunt het zo gek niet bedenken of er is een broche van te krijgen. Er wordt ook gebruikt gemaakt van allerlei materialen, dat is niet alleen mooi om te zien, het betekent dat er ook heel goedkope broches verkrijgbaar zijn.

 

Waarom een broche dragen?

Met een broche vertel je iets over jezelf, net als een button maar dan veel leuker. Vroeger gaf een broche aan tot welke stand je behoorde, of welke stam. Nu laat je een stukje van je persoonlijkheid zien, of de stemming die je vandaag hebt. Een broche past overal bij, je maakt er een saai kledingstuk direct weer spannend mee! Een goed gekozen broche kan ook dienen als conversatiestuk, je hebt altijd iets om over te praten!

 

We kunnen je nog veel vertellen over de broche, eigenlijk is het gewoon een sieraad die je zelf moet bekijken. Ga naar de webshop en ontdek de verscheidenheid aan broches voor elke gelegenheid. En voor deze prijzen kun je er meteen twee bestellen, of drie, of meer…

Voor meer info : bezoek website