Netherlands Startpage
Image default
Dienstverlening

Inspiratie nodig voor een huwelijkscadeau?

Het is tegenwoordig heel ingewikkeld om te bepalen wat voor huwelijkscadeau uit zal geven aan uw toekomstig echtgenote. Iedereen wil iets creatiefs, origineels, iets van waarde of iets wat een herinnering met zich meebrengt, waar hecht je nu het meeste waarde aan? Er zijn veer verschillende factoren die invloed hebben op de keuze die uiteindelijk gemaakt wordt, dit maakt het er allemaal niet eenvoudiger op. In deze blog zal ik jullie bekend maken met een huwelijkscadeau dat niet heel duur is, maar waar veel herinneringen in opgeslagen kunnen worden, de emotionele waarde ligt hierdoor hoog. Bij Jilster is het mogelijk om een glossy te laten maken, benieuwd naar wat dit is? Lees verder!

Een glossy als huwelijkscadeau

Ik kan jullie natuurlijk niet overtuigen een glossy als huwelijkscadeau te kopen zonder dat jullie weten wat het precies is, hier om leg ik het eerst even kort uit.

Een glossy is een soort tijdschrift die je geheel zelf kunt samenstellen. Het is hier om mogelijk om hem zo dik te maken als je zelf wilt, zo veel tekst en foto’s als je wilt. Je kunt kiezen uit verschillende samples, dit zijn ontwerpen die al bestaan, ook is het mogelijk om samen met een ontwerpen iets nieuws te creëren wat precies past bij u en uw partner. Het toffe aan dit soort huwelijkscadeau van Jilster is dat er veel foto’s van momenten samen of met anderen in verwerkt kunnen worden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om ieder aanwezig persoon op de bruiloft een stukje tekst te laten schrijven met een foto erbij, ik noem maar een voorbeeld. De glossy zal een huwelijkscadeau zijn waar u voor een lange periode nog regelmatig samen doorheen zal bladeren met je vrouw. Iedere keer zal dit weer gepaard gaan met een glimlach op het gezicht en veel verhalen zullen weer naar boven komen.

Meer weten over Jilster?

Een huwelijkscadeau blijft een moeilijke beslissing, ik hoop dat ik u met deze blog geholpen heb door u op een goed idee te brengen. Voor meer informatie kunt u altijd bellen of mailen naar Jilster of een kijkje nemen op de website, hier is duidelijk te zien wat een glossy precies inhoud en is al het andere aanbod zichtbaar, de alternatieve huwelijkscadeaus dus.

Voor meer info : bezoek website