Netherlands Startpage
Image default
Mode en Kleding

Welk formaat tas past er bij jou?

Welk formaat tas past er bij jou?

Ze zeggen wel eens diamonds are the girls best friend, maar dat geldt ook voor de tassen. Die horen nu eenmaal bij een vrouw. Zonder een tas ga je niet eens de deur uit, want dan heb je het gevoel dat je niet helemaal compleet bent. Er zijn zoveel verschillende soorten tassen dat je door de bomen het bos niet meer kunt zien.

Ga op je gevoel af

Wat vrouwen vaak vergeten is dat ze een tas kopen omdat deze er mooi uitziet. Maar heb je erbij stilgestaan dat een tas net zoals je kleding secuur uitgezocht mag worden? Een tas moet wel bij een vrouwenlichaam matchen. Een fabriek wat tassen doet maken, dacht dat 1 tas voor iedere vrouw wel geschikt was, maar niets blijkt minder waar te zijn. Was het maar zo dan was de keuze heel makkelijk geweest en hadden vrouwen ook geen dilemma. Maar aan de andere kant als er maar een soort tas bestond dan zou de wereld er maar saai uit zien. Gelukkig is dat bij de collectie matt and nat niet het geval. Als je er een hebt gevonden op je gevoel, dan is het meestal ook gelijk een goede keuze. Kijk ook even of deze tas bij je mooie perfecte body past. Is je tas niet te groot en ook niet te klein? Als je groot van lengte bent kies dan niet voor een ieniemienie tasje maar een tas die jouw mooie taille vormt.

Toilettasjes zijn the bomb

Over ieniemienie tasjes gesproken, vergeet niet de toilettas dames categorie. Die lelijke plastic tasjes die je vroeger meenam voor een toiletbezoek kan zo de prullenbak in. Je wilt wel in stijl al je make-up en andere snufjes in een mooi toilettasje opbergen. Ook hier geldt natuurlijk dat je je toilettasje uit kiest dat ook weer een match is met je leuke clutch of crossbody bag die je hebt uitgekozen als je een avondje met vrienden op stap bent. Je krijgt vast wel leuke complimentjes van anderen dat jij echt stijl hebt en er perfect uitziet en misschien worden je vriendinnen ook wel een beetje jaloers op je, misschien willen zij ook een leuk tasje scoren bij de  tassenwinkel. Want eerlijk is eerlijk, iedere vrouw verdiend het om zich af en toe eens te verwennen met een compleet nieuwe outfit waar je jaren profijt van kan hebben.