Een ooglidcorrectie

Netherlands-startpage

Heeft u al lange tijd last van hangende oogleden en wilt u hiervan af? Dan bent u bij Ooglift op het goede adres! Ooglid is in Nederland dé specialist op het gebied van ooglidcorrecties en met meer dan 11000 behandelingen hebben wij in Nederland zeker ook de meeste ervaring op dit gebied. Ooglift is gevestigd in Maarssen dat is vlakbij Utrecht dus centraal voor iedereen. We hebben genoeg parkeerruimte en de bus stopt zelfs bijna voor de deur!

Hoezo een ooglidcorrectie?

Bij het ouder worden neemt de elasticiteit van de huid rondom de ogen erg af. Hierdoor gaat de huid van de oogleden hangen, zelfs zo erg dat u er tegen aan gaat kijken. Hierdoor gaat u er ouder, vermoeid en bozer uitzien terwijl u dat helemaal niet bent. Dit kan ook voorkomen bij relatief jongere mensen, vaak is dit dan erfelijk en komt dat vaker in de familie voor.

Misschien heeft u al wel is een dure crème gekocht die het ouder worden van de huid rondom de ogen tegen zou gaan. De prijzen van deze crèmes zijn vaak erg hoog terwijl de resultaten vaak twijfelachtig, of maar van korte duur zijn. Bij een ooglidcorrectie heeft u 100% zekerheid dat deze, ook voor langere perioden, aan u verwachtingen gaat voldoen. Heeft u last van zowel hangende oogleden als migraine? Heeft u er ooit wel is aan gedacht dat dit met elkaar te maken kan hebben? Wat veel mensen namelijk niet weten is dat door een ooglidcorrectie de spieren in het voorhoofd weer gaan ontspannen en hierdoor de migraine aanvallen kunnen gaan verminderen.

Kortom, aan een ooglidcorrectie zitten dus eigenlijk alleen maar voordelen.

Een ooglidcorrectie bij Ooglift

Één van de vele voordelen van Ooglift is dat het eerste vrijblijvende consult geheel gratis is, en wordt uitgevoerd door de chirurg. Door dit consult weet u wat u kan verwachten en wat wij voor u kunnen betekenen. Omdat wij ons enkel richten op cosmetische oogchirurgie zijn wij zeer gespecialiseerd. Ook kunt u bij ons 7 dagen per week terecht.

Op onze website kunt u een vrijblijvende afspraak maken. Ook vindt u daar verschillende voor – en na foto’s, en ervaringen van de vele mensen die u al voor gegaan zijn!   

Voor meer info : bezoek website