Netherlands Startpage
Image default
Dienstverlening

Call of Duty in Arnhem, maar dan in het echt?

Wie kent het niet: ‘call of duty’ , dit spannende spel wordt door veel mensen op de computer gespeeld. Maar… durft u het ook aan om dit in het echt te spelen? Kom nu paintballen in Arnhem bij Paintballcentrum de Unit en ervaar hoe dit in het echt is! Of het nu voor een bedrijfsuitje is of voor een kinderfeestje, bij paintballcentrum de Unit kan dit allemaal!

Paintballen in Arnhem

Bent u woonachtig in de omgeving van Arnhem? Dan heeft u geluk! Paintballcentrum de Unit beschikt over 3 binnen paintball arena’s en 1 paintball arena buiten. 1 van de binnen arena’s kunnen wij zo open zetten dat u zowel binnen als buiten tegelijk kunt paintballen. Dit is erg handig voor als u met een grote groep bent en dit zorgt voor nog meer spanning omdat uw tegenstanders nu echt overal vandaan kunnen komen!

Wat is paintballen?

Het zou kunnen dat u nog nooit van paintballen gehoord heeft, dit komt omdat deze sport in Amerika is ontstaan. De bedoeling van het spel is dat je elkaar beschiet met milieuvriendelijke verfballetjes, als iemand geraakt is moet diegene het terrein verlaten. Hierdoor wordt het andere team steeds sterker. Tegenwoordig zijn er al vele variaties gekomen op het originele paintball. Hierdoor is het altijd anders en daardoor altijd leuk voor iedereen!

Paintballcentrum de Unit

Zoals u net al heeft kunnen lezen beschikken wij over zowel binnen als buiten units. Hierdoor is het zelfs mogelijk om in de winter te komen paintballen! Bij veel paintballcentrums is de minimum leeftijd 18 jaar, bij ons kunt u nu ook terecht voor kinderarrangementen hierbij worden dan speciale kinder paintballwapens gebruikt waardoor het gerangeerd geen pijn doet als ze worden geraakt! Ook krijgt elk kind een zakje chips en kunnen ze onbeperkt limonade pakken.

Wij beschikken ook over diverse arrangementen voor volwassenen waarbij ook zelfs catering geregeld kan worden. Kijk op onze site voor alle arrangementen en de daarbij behorende informatie!

Benieuwd geworden naar het paintballen in Arnhem? Kijk op onze site: www.paintballcentrumdeunit.nl voor de eerstvolgende open dag en nog meer informatie!

Voor meer info : bezoek website