Door schuifpuien komt er weer zonlicht in uw woonkamer

Netherlands-startpage

Veel huishouden lopen tegen een probleem aan dat er te weinig licht in de woonkamer of keuken komt, Schipper Ede biedt schuifpuien aan, dit is hiervoor een goede oplossing. Een schuifpui is een beweegbare glazen wand, meestal tussen woonkamer en terras of achtertuin. Aan een schuifpui zitten een hoop voordelen ten opzichte van een normale deur, in mijn ogen is het verschil in licht wat binnen komt het grootste voordeel.

Meer ruimte en licht door schuifpuien

Ruimte en licht, dit zijn de twee meest voorkomende redenen waarom mensen schuifpuien aanschaffen voor in hun woning.

Ruimte slaat op het feit dat de doorgang tussen binnen en buiten vaak tot vijf keer zo breed wordt door het monteren van een schuifpui. Zo is dit bijvoorbeeld fijn bij feesten of barbecues in de tuin, met een schuifpui kunnen mensen eenvoudiger in grote groepen tegelijk in en uit huis, dit voorkomt een hoop botsingen. Verder is het ook perfect om grote spullen van de achtertuin naar de woonkamer te verplaatsen of andersom, dit hoeft niet meer via de slaapkamerdeur van het balkon.

Doordat schuifpuien eigenlijk glazen open wanden zijn komt er overdag een hoop licht naar binnen, of het nu zonnig is of niet, de lamp aan het plafond hoeft overdag niet aan. Sommige mensen zullen vinden dat dit van negatieve invloed is op de knusheid in huis, volgens Schipper Ede geeft een hoop licht een woonkamer een positieve, vrolijke ambiance.

Inspiratie en advies nodig?

Schipper Ede heeft een showroom waar deskundigen u alle ins en outs van schuifpuien kunnen vertellen. Zij hebben een antwoord klaar op al uw vragen en werken eventuele twijfels al snel om in een wens naar een schuifpui. Bij Schipper Ede is het mogelijk om schuifpuien te bestellen die passen bij uw wensen, zo is er voor iedereen wel een goede optie. De monteurs hebben allen een sterke expertise in het plaatsen van schuifpuien, ze hebben jarenlange ervaring in schuifpuien specifiek of in soortgelijke werkzaamheden, hierdoor zijn zij in staat om al uw wensen werkelijkheid te maken.

Dus kom eens langs, bel eens op of stuur een email naar Schipper Ede.

Voor meer info : bezoek website