Netherlands Startpage
Image default
Woning en Tuin

Zonnenberg Makelaardij: uw makelaar in Veenendaal!

Bent u op zoek naar een betrokken, deskundige makelaar in Veenendaal? Zoek dan niet verder! Zonnenberg makelaardij helpt u bij het kopen of verkopen van een woning en levert advies op maat. Ook als het gaat om het taxeren van uw onroerend goed, de mogelijkheden voor een hypotheek of woningruil, het team van Zonnenberg staat u bij met raad en daad.

Bent u op zoek naar een makelaar in Veenendaal? Zonnenberg makelaardij staat voor u klaar!

Heeft u verhuisplannen en bent u op zoek naar een makelaar in Veenendaal? Bij Zonnenberg snappen we dat de verkoop of aankoop van een woning een grote stap kan zijn. Wij vinden dan ook dat dit met de grootst mogelijke zorg behoeft en staan u graag bij in dit traject. Zo kunnen wij u voorzien van deskundig advies en doorlopen wij samen met u alle nodige stappen om de aan- of verkoop zo goed mogelijk te laten verlopen.

Bent u zich aan het oriënteren op de Veenendaalse huizemarkt maar heeft u hierbij begeleiding of advies nodig? Wij bieden verschillende soorten woningen in en rondom Veenendaal aan.

Een open huis zorgt voor een eerste indruk die u bij een woning krijgt. Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe woning kan het bezoeken van open huizen veel opleveren. Via de Open Huizen Dagen kunt u, geheel vrijblijvend en zonder afspraak, meerdere woningen op dezelfde dag bezoeken. Via onze website en sociale media houden wij u op de hoogte wanneer de eerstvolgende Open Huizen Dag plaatsvindt. Een goede eerste stap wanneer u verhuisplannen heeft!

Wilt u advies of heeft u vragen?

Heeft u na het lezen van dit artikel vragen, aan- of opmerkingen? Of wilt u advies over bijvoorbeeld het verkopen van uw woning, hypotheken, taxaties of de mogelijkheden met betrekking tot woningruil?

Ons deskundige en betrokken team is vijf dagen per week bereikbaar via e-mail of telefoon en staat u graag te woord. Tevens kunt u het contactformulier op onze website invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Buiten onze openingstijden bestaat de mogelijkheid om in overleg een afspraak met ons te maken.

Wij horen graag van u!

Voor meer info : bezoek website