Netherlands Startpage
Image default
Woning en Tuin

Boomstamtafels

Boomstamtafels waren lange tijd een curiosum. Je zag ze alleen bij bedrijven en instellingen die met hun boomstamtafels een duidelijk statement wilden maken. Maar nu hebben heel veel mensen ontdekt dat boomstamtafels het ook thuis heel goed doen.

Boomstamtafels kun je gebruiken als eettafel, maar ook in de woonkamer. Het zijn tafels waar je met het hele gezelschap comfortabel aan kunt plaatsnemen. De tafel biedt meer dan voldoende ruimte voor een uitgebreide dinerparty, of is de perfecte plek voor een spelletjesavond.

De uniciteit van boomstamtafels

Wat boomstamtafels uniek maakt is dat het tafelblad uit één geheel is vervaardigd. De meeste tafelbladen bestaan uit verschillende houtdelen, maar bij een boomstamtafel wordt de boomstam in de lengterichting gezaagd. Daardoor zie je de unieke nervenstructuur in het hout en kan het tafelblad haar natuurlijke vorm behouden. Omdat geen boom hetzelfde is, is elke boomstamtafel one-of-a-kind.

Kwaliteit uit eigen huis

Alle onze boomstamtafels worden op ambachtelijke wijze gebouwd door een vast team vakmensen. Daarvoor hebben we een eigen werkplaats ter beschikking. Daardoor hebben we elke stap van de productie volledig in de hand en kunnen we perfecte kwaliteit garanderen. Daarnaast geeft het ons enorm veel flexibiliteit in de productie van kloostertafels.

Boomstamtafels op maat

Wil je een boomstamtafel die je echt op het lijf is geschreven? Neem dan contact met ons op om een boomstamtafel op maat te laten maken. In een vrijblijvend adviesgesprek bepalen we niet alleen welk tafelblad we gaan gebruiken, maar bespreken we ook de afmetingen van je boomstamtafel. Verder kiezen we het onderstel en gaan we na welke speciale wensen je hebt rondom kleur, lak en afwerking.

Meenemen of thuisbezorgd

Je kunt ervoor kiezen je tafel zelf op te komen halen bij onze werkplaats en showroom in Zevenaar (bij Arnhem), maar het is ook mogelijk je boomstamtafel thuis te laten bezorgen. Wanneer je kiest voor een van de boomstamtafels uit onze webshop is de levertijd 10-15 dagen. Voor boomstamtafels op maat kan de levertijd afwijken. Uiteraard wordt dit goed met je besproken. Je betaald sowieso pas na levering, dus je loopt geen enkel risico.