Netherlands Startpage
Image default
Woning en Tuin

Dak in optimale conditie

Een stevig dak zonder lekkages is niet vanzelfsprekend. Om uw dak in goede staat te houden, is op regelmatige basis onderhoud daknodig. Dit geldt in het bijzonder voor platte daken. Hierop blijven bladeren en ander vuil liggen, waardoor regenwater uiteindelijk niet meer weg kan stromen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw dak schoon is en soms kan het nodig zijn om zwakke plekken te verstevigen. U kunt dit soort kleine onderhoudswerkzaamheden zelf uitvoeren, maar nog beter is het om hiervoor de dakspecialisten van Kewodak in te schakelen. 

Onderhoud platte daken 

Bij Kewodak hebben we al jarenlang ervaring met platte daken aanleggen, onderhouden en repareren. Wij nemen graag de zorgen over de conditie van uw dak bij u weg, door jaarlijks bij u langs te komen voor grondig dakonderhoud. Het beste is om hiervoor een onderhoudsabonnement bij ons af te sluiten. We hebben verschillende abonnementsvormen beschikbaar, waarmee u verzekerd bent dat uw dak optimaal onderhouden wordt. 

Kewodak service afdeling

Wanneer uw platte dak al een poosje niet onderhouden is, dan kan het voorkomen dat u ineens met een daklekkage komt te zitten. Dit is erg vervelend, maar u kunt in dit geval wel rekenen op de service van Kewodak. Zodra u de lekkage ontdekt, kunt u het beste direct contact met ons opnemen. Hoe langer het duurt voordat een daklekkage gerepareerd wordt, hoe groter de schade wordt. Daarom kunt u ook midden in de nacht contact opnemen met onze Kewodak Service afdeling. Wij komen dan direct het probleem aanpakken. 

Dak vervangen

Ook in het geval dat uw dak volledig vervangen moet worden, staan de vakmensen van Kewodak voor u klaar. We zorgen dan voor de aanleg van een duurzaam dak dat weer een tijdje mee gaat. Neem voor meer informatie of dakservice gerust contact met ons op, of kijk op onze website.

Voor meer info : bezoek website