Netherlands Startpage
Image default
Zakelijk

Taalinstituut The Square Mile

Wanneer u op zoek bent naar een cursus zakelijk Engels, dan is het prettig om taalinstituut te vinden die aan al uw wensen tegemoet kan komen. U wilt een taaltraining volgen die uw leerbehoeften vervult, maar het is ook belangrijk als de trainingen ingepast kunnen worden in uw drukke schema. Hiervoor kunt u terecht bij taalinstituut The Square Mile. Al tien jaar lang hebben wij ervaring met het verzorgen van taaltrainingen op maat. We doen dit voor alle soorten bedrijven en organisaties door heel Nederland.

Praktische taalkennis

Bij The Square Mile wordt u niet beschouwd als een nummer, maar als individu met specifieke leerbehoeften. Wij begrijpen het belang van een taaltraining die aansluit op uw functie en de branche waarin u werkt. Daarbij houden we rekening met uw persoonlijke leerdoelen. Er wordt tijdens uw training niet alleen aandacht besteedt aan grammatica, maar ook aan communicatie vaardigheden. Dit zorgt ervoor dat u de opgedane kennis makkelijker in de praktijk kunt toepassen. Daar draait het immers om.

Onze mogelijkheden

Bij The Square Mile is veel mogelijk. U kunt bij ons kiezen uit trainingen in verschillende talen en op diverse niveaus. Daarbij heeft u de optie om uw taaltraining op één van onze trainingslocaties te volgen, of juist bij u in-company. Trainingen worden gegeven in groepen van maximaal zes cursisten, maar u kunt ook kiezen voor een individuele training. Tevens zijn cursussen op afstand mogelijk, zodat u nooit een training hoeft te missen. En misschien bent u wel geïnteresseerd in een losse workshop, voor het behandelen van een specifiek onderwerp 

Voorbeeldtraining

Op onze website kunt u meer informatie vinden over alle mogelijkheden die we bieden. Ook vindt u hier voorbeeldtrainingen, zodat u een idee krijgt van de inhoud van onze taaltrainingen. Als u vragen heeft over een training technisch Engels of één van onze andere trainingen, dan kunt u contact met ons opnemen, zodat wij u verder kunnen helpen.

Voor meer info : bezoek website