Congreslocatie

Als er een locatie is die zich meer dan uitstekend leent voor het organiseren van een congres, dan is het wel conferentiecentrum De Ruwenberg in Sint Michielsgestel. Het conferentiecentrum heeft alles wat jij je maar te wensen hebt als je plannen hebt een congres te organiseren. De zalen zijn er speciaal op uitgerust en in De Ruwenberg kun je even gemakkelijk heel grote als kleine gezelschappen ontvangen.

De Ruwenberg legt jou en jouw gasten nog ouderwets in de watten

De Ruwenberg legt jouw gasten nog ouderwets in de watten. Zo is het een optie om voor je congres een complete vleugel af te huren met 66 hotelkamers en meerdere zalen, een eigen lounge en een eigen terras. Het zal jouw gasten aan helemaal niets ontbreken en alleen al de ligging van De Ruwenberg op een uniek stuk landgoed in het hart van Brabant zal menig hart sneller doen kloppen. De Ruwenberg is van alle gemakken voorzien en na een zware dag is het heerlijk ontspannen in de wellness van het conferentiecentrum en de best denkbare congreslocatie.

Na een geslaagd congres organiseer je er een groot of klein evenement

Jouw gasten parkeren bij De Ruwenberg nog gewoon gratis, voor de deur. De omgeving biedt inspiratie, de gastvrijheid is enorm net als de verleende service. Er is simpelweg geen betere congreslocatie te vinden als De Ruwenberg, waar je overigens ook prima andere evenementen kunt organiseren of met je team een trainingskamp kunt beleggen, want rondom zijn alle sportaccommodaties beschikbaar. Ook voor een geslaagd teambuildingsuitje ben je er aan het juiste adres. Als jij je gasten van het congres een hotelovernachting aanbiedt, dan kies je uit de comfort en superior hotelkamers, zelf kun je prima gebruik maken van de executive suite. De Ruwenberg biedt echt alles, alles voor een geslaagd congres of evenement.