De kwaliteit van DAT-Aparici elektrische boilers.

De kwaliteit van DAT-Aparici elektrische boilers.

Elektrische boilers zijn vol in ontwikkeling. Door steeds te luisteren naar de wensen van de consument nieuwe snufjes toe te passen worden elektrische boilers gebruiksvriendelijker en steeds energiezuiniger gemaakt. De eindgebruiker moet het apparaat eenvoudig kunnen bedienen en aansluiten en er zo weinig mogelijk onderhoud aan hebben. De DAT-Aparici boilers zijn een schoolvoorbeeld hiervan.


DAT-Aparici elektrische boilers staan garant voor duurzaamheid en gebruiksgemak.

De Spaanse fabrikant Nofer-Aparici produceerd al 75 innovatieve elektrische boilers. Deze boilers zijn voldoen aan al het bovenstaande en zijn ook nog eens een lust voor het oog, dat maakt de DAT-Aparici lijn tot een klasse apart. 2 modellen zullen we hier toelichten:

• De DAT-Aparici ECO Smart elektrische boiler

• De DAT-Aparici Eficiente Plus elektrische boiler

 


De DAT-Aparici ECO Smart

Deze boiler, welke verkrijgbaar is in 30, 50, 80, 100 of 120 liter, heeft een zogenoemde slimme controller plus een cilindrische tank met 1 lasnaad. Hierdoor is de ketel ontzettend sterk geworden en heeft kalk minder kans zich te hechten aan de binnenzijde van de elektrische boiler. Daar komt bij; deze boiler heeft een patent; hij is namelijk 3 positioneel te plaatsen, waardoor het mogelijk is de boiler op elke denkbare plek te installeren.

 

DAT-Aparici Eficiente Plus serie

Dit type heeft een plat design, voorzien van 2 cilindrische tanks en een ECO controller waardoor de boiler bijzonder weinig energie zal verbruiken.

 

 

De uitzonderlijke onderdelen van de DAT-Aparici serie

Bovenstaande maakt de DAT-Aparici serie al bijzonder maar de onderstaande 2 punten zijn de kersen op de taart:

• Droge weerstand(en)

• Elektronische Anode(s)

 

Een droge weerstand;

Hierdoor heeft kalk geen kans zich te hechten aan het verwarmingselement en de elementen zijn hierdoor te verwisselen zonder dat je de boiler daarvoor leeg hoeft te laten lopen.

 

Een elektronische Anode;

De elektronische anode gaat minstens 3 á 4 keer langer mee dan een doorsnee magnesium anode! Minder onderhoud en hierdoor heel duurzaam. 

 

Kijk voor deze, maar ook veel andere merken en modellen zijn te koop via de website van elektrischeboiler.eu

https://elektrischeboiler.eu/index.php?route=common/home