Netherlands Startpage
Image default
Vakantie

Nijmegen bed and breakfast centrum huren

Nijmegen is een stad die zich al jaren aan het ontwikkelen is. Van restaurants en gezellige terrassen tot unieke concepten en prachtige natuurgebieden: je vindt het er allemaal. Nijmegen is de oudste stad van Nederland. Ondanks dat een groot deel van de stad verloren is gegaan tijdens de bombardementen van de Tweede Wereldoorlog, vind je in het centrum en de benedenstad oude elementen terug. Er zijn genoeg redenen om in deze stad te overnachten, dus boek snel jouw groepsaccommodatie b&b nijmegen!

Wat Nijmegen zo uniek maakt

Naast het historische centrum zijn er nog een aantal dingen die Nijmegen uniek maken om te bezoeken. Als je ervan houdt om lekker te terrassen en mensen te kijken, is deze stad echt iets voor jou. Nijmegen is letterlijk de stad van de terrassen, maar toch is elk terras anders. Je kunt plaatsnemen op een terras dat uitkijkt op de Grote Markt, of als je liever naar het winkelend publiek kijkt kun je op de Molenstraat plaatsnemen.

 

Een andere reden om een Nijmegen bed and breakfast centrum te boeken, is dat de stad aan de waal ligt. Dit houdt in dat je op loopafstand van allerlei leuke strandjes bent. Wandel gezellig over de Waalkade of neem plaats op een van de waalstrandjes met een kleedje. Met de komst van de Spiegelwaal is het mogelijk geworden om onder andere te zwemmen, kanoën of zeilen.