Luxe reizen van All over Tours

Overweeg je een vakantie op Bora Bora? Hier alvast een voorproefje van hoogtepunten die je te wachten staan als je kiest voor de combinatie Frans Polynesië en Bora Bora:

-de Zuid-Franse sfeer proeven op Tahiti; -genieten van de prachtige natuur op Moorea; -kennismaken met het idyllische Huahine; -een bezoek brengen aan heilige tempels, vanille plantages, valleien en watervallen. -relaxen op Taha’a.

Bora Bora ligt in de Stille Oceaan en hoort bij Frankrijk. De officiële taal is Frans, maar er wordt ook steeds beter en meer Engels gesproken. Natuurlijk zul je ook kennis maken met de grootste plaats: Vaitape. Het ringvormige eiland heeft een weelderige flora en fauna. Zowel op land als in het water. Er wordt veel gedoken en gesnorkeld. De voorzieningen voor toeristen zijn uitstekend. Zowel de hotels als de lodges zijn modern, schoon en van alle gemakken voorzien. 

Bezoek de eilanden van Fiji

Heb je zin in een mooie reis? Naar een plek waar je nog nooit geweest bent? Wat te denken van een vakantie op Fiji? De Republiek Fiji bestaat uit ruim 332 eilanden. Ze zijn niet allemaal bewoond; 106 ervan wel. Viti Levu en Vanua Levu zijn de grootste eilanden. Toeristen worden op Fiji met open armen ontvangen. En die toeristen komen dan ook overal vandaan. Met name uit de VS, Nieuw-Zeeland, Australië en Europa. Het woord Bula zul je veelvuldig horen op Fiji, het betekent ‘welkom’. Als je besluit te gaan eilandhoppen op Fiji, dan kunnen de volgende zaken op het programma staan:

-een duikexcursie en een excursie naar de Bouma watervallen op Vanua Levu; -een rondleiding door het nationaal park van Taveuni; -een wandeling door het regenwoud van Lavena; -tripjes naar allerlei lokale bezienswaardigheden als markten en heilige kerken.

Ben je inmiddels enthousiast geworden voor een holiday richting Bora Bora of Fiji? Je kunt online en reisvoorstel aanvragen. Het is ook mogelijk langs te gaan bij All over Tours. Gebruik het volgende telefoonnummer om een afspraak te maken: +317 13 31 90 34.

Voor meer info : bezoek website