Netherlands Startpage
Image default
Vakantie

Met een dagtrip klein Curaçao zie je meer dan je verwacht

Met een dagtrip klein Curaçao ga je op avontuur op het mooie Curaçao. Wanneer de vakantie geboekt is, koffers zijn ingepakt en de dagen op één hand te tellen zijn, is het altijd leuk om nog wat extra activiteiten te boeken. Het eiland kent uiteraard genoeg activiteiten om te doen, maar is het ook optimaal genieten terwijl je op een zeiljacht kampeert of duikt naar de prachtige onderwaterwereld die Curaçao rijk is. Bij dagtrip klein Curaçao hebben we een breed aanbod voor activiteiten die u tijdens uw vakantie kunt gaan proberen. Het maken van herinneringen begint wanneer u uit de box gaat denken!

 

Door dagtrip klein Curaçao zie je meer

Wij geven u graag een persoonlijke tour om de mooiste plekken op Curaçao te vinden. Zo bieden wij een 24-uur durende ‘once in a lifetime’ ervaring aan waarbij je kampeert op een luxe zeiljacht, ga je op zeiltocht door het hemelsblauwe water, kunt u de onderwaterwereld van curaçao nog beter leren kennen en ziet u de mooiste schildpadden, roggen, haaien en zeewier van dichtbij. Een ervaring die u zeker niet snel gaat vergeten en waarna u ook nooit meer naar huis wil.

 

Daarbij verhuren wij ook dagtrip klein Curaçao boten zoals een catamaran, een privé charter, een cruise charter en een powerboat om uw vakantie nog meer sensatie te geven. Geniet van de prachtige omgeving, het kabbelende water en de felle zon terwijl u vaart langs de mooiste plekken die het eiland rijk is.

 

Alle partners van dagtrip klein Curaçao zijn beroep professionals om u de echte ervaring te geven. Zo hebben we een duik expert, een ervaren kapitein en enthousiast personeel die u gaat helpen om de beste vakantie ooit te verzorgen. We werken met lokale bedrijven samen en helpen u graag verder om de vakantie van uw leven te verzorgen.