Netherlands Startpage
Image default
Vakantie

De beste bezienswaardigheden met de auto in Lanzarote in 2020

De vijf meest bezochte bezienswaardigheden in Lanzarote: Lanzarote, een eiland in de Atlantische Oceaan, is een van de Spaanse Canarische Eilanden. Door het warme klimaat gedurende het hele jaar en de vele bezienswaardigheden is Lanzarote een zeer populaire winterbestemming. Er is zeker veel te doen op Lanzarote.

Waarom een auto huren in Lanzarote?

Elk jaar komen duizenden bezoekers naar de Canarische Eilanden om te genieten van het ongelooflijke vulkanische gebergte. Het bruisende eiland Lanzarote is een populaire bestemming voor gezinnen, koppels en jongeren, dankzij het grote aanbod aan bezienswaardigheden en iconische monumenten. Of u nu op reis bent voor een leuke vakantie of een zakenreis, Lanzarote is een inspirerende plek om te ontdekken.

Als u een auto op Lanzarote huurt, kunt u genieten van alles wat dit eiland te bieden heeft, het is essentieel om een auto te huren. Via de website www.autospanje.nl bent u zo snel mogelijk op weg. Met de goedkope Lanzarote autohuur is het niet alleen handig om van de ene kant van de kust naar de andere te rijden, maar ook om de toppen te bereiken en het adembenemende uitzicht op de Atlantische Oceaan te bewonderen.

Huur een auto op Lanzarote en geniet van een prachtige toren op dit fascinerende eiland met een adembenemend uitzicht en mooie plekken om te bezoeken. Hier zijn de top vijf van de bezienswaardigheden op Lanzarote die absoluut op uw lijstje moeten staan.

Mirador del Rio

Dit prachtige uitzichtpunt is ook ontworpen door de favoriete kunstenaar en architect van het eiland, César Manrique. Het ligt boven de zeespiegel. Er is een winkel en een café om van het uitzicht te genieten onder het genot van een kopje koffie.

Papagayo Beach

Playa de Papagayo is eigenlijk een reeks kleine stranden genesteld tussen lavarotsen. Het gouden zand, het blauwe water en er is een restaurantje op het strand als u een verfrissing nodig heeft.

Cueva de los Verdes

De Cueva de los Verdes is een lavabuis van ongeveer 4 km lang, die duizenden jaren geleden werd gevormd toen de vulkaan Monte Corona uitbarstte. De lavastromen zijn aan de buitenkant verhard, maar bleven naar binnen stromen, wat de vorming van de tunnels verklaart. Ongeveer een mijl van de grotten zijn opengesteld voor bezoekers en de vormen en kleuren maken dit bezoek onvergetelijk.

Volcán El Cuervo

Er zijn veel vulkanen op Lanzarote, en misschien wilt u er wel een van dichtbij zien. Als dat zo is, ga dan naar de El Cuervo Vulkaan, waar u echt in de krater kunt lopen. De wandeling naar en rond de vulkaan biedt een prachtig uitzicht op het omringende landschap, maar er gaat niets boven het gevoel van een beklimming van de vulkaan.

Lagomar Museum

Dit ongelofelijke gebouw werd gebouwd door kunstenaars en architecten César Manrique en Jesús Soto. Het is eigenlijk gebouwd in en rond een verharde lavaklip, wat de ongewone architectuur met buisvormige gangen en grotkamers verklaart. Als het kan, blijf dan en kijk hoe de zonsondergang de rotsen rood schildert. Meer info hier!

Rijden in Lanzarote:

Als u een auto huurt op Lanzarote, vergeet dan niet aan de rechterkant van de weg te rijden. Rijden met een Engels rijbewijs is toegestaan als u uit de EU of de EER-regio komt. Veiligheidsgordels zijn verplicht op de voorstoelen in Spanje. Alle kinderen onder de 12 jaar moeten een kinderzitje gebruiken. Mobiele telefoons zijn verboden tijdens het rijden.

https://www.autospanje.nl