Netherlands Startpage
Image default
Vakantie

Een topvakantie op maat bij All over Tours

Heb jij zin in een exotische trip? Een reis die je 1 keer in je leven doet? All over Tours heeft een geweldige, op maat gemaakte rondreis Mauritius voor je in de aanbieding.

Tropische locatie

Mauritius is een zelfstandige republiek en bestaat uit meerdere eilanden. Mauritius, Rodrigues, de Agalega-eilanden en de Cargados Carajos lenen zich bij uitstek voor een luxe, tropische reis! Mauritius ligt in de Indische Oceaan, tussen Madagaskar in het westen en Australië in het oosten. Port Louis is de hoofdstad. De stad dankt haar naam aan de Franse koning Lodewijk XV. Wat valt er te beleven op Mauritius? We geven je een indruk.

· Tijdens je verblijf in een idyllisch resort in het zuiden geniet je van witte zandstranden en uitzicht op de berg Le Morne.

· Je gaat op excursie en komt van alles te weten over de geschiedenis, de gewoonten en de cultuur van Mauritius.

· Vervolgens ga je een aantal dagen naar de oostkust. Je logeert in het eersteklas hotel One & Only Saint.

· Op het programma staan onder meer een boottocht naar de noordelijke eilanden Le Coin de Mire en L’Ile Plate.

· Onderweg krijg je heerlijke hapjes en drankjes geserveerd. Er wordt ook een stop gemaakt bij Gabriel Island dat bekend staat om de prachtige inheemse planten.

Bijzondere badplaats in Australië

Noosa Australië is een geweldige vakantiebestemming. De plaats Noosa is onderdeel van de deelstaat Queensland. Noosa is populair en welvarend. Je kunt er genieten van zon, zee en strand. In de omgeving kun je wandeltochten maken en genieten van de natuur. De badplaats heeft veel toprestaurants en gezellige terrassen. Je kunt er Thais, Japans, Indiaas, Chinees en Italiaans eten. Liefhebbers raden we het Sails Beach Restaurant, Noosa Boat House en Maisie’s Seafood & Steakhouse aan. Krijg jij zin om naar Noosa te gaan? Je kunt vandaag online een rondreis door het verre noorden en Queensland in Australië boeken. Naast Noosa staat er natuurlijk meer op het programma:

· Darwin;

· Arnhem Land;

· Brisbane;

· Fraser Island;

· Magnetic Island;

· Orpheus Island;

· Cairns.

We wensen je een geweldige- op maat gemaakte vakantie toe!

Voor meer info : bezoek website