Netherlands Startpage
Image default
Vakantie

Tijdens de vakantie in Suriname verblijven in de hotels in Paramaribo

Een heerlijke vakantie in Suriname, dan kies je natuurlijk ook voor een bezoekje aan de hoofdstad van di mooie land; Paramaribo. Het is een stad dat veel mooie plekken kent en er zijn ook veel mooie hotels in Paramaribo te vinden. Dus wanneer je hier gaat verblijven hoef je niet bang te zijn dat je ergens slaapt waar het niet mooi is, want de vele hotels zijn bedoeld om de toeristen in de stad te verwelkomen en in de watten te leggen. De hotels in Paramaribo zijn voorzien van veel luxe en zijn ingespeeld op de factoren waar de Europeanen verzot op zijn. Ook worden juist de lokale streekproducten geserveerd bij het buffet om de toeristen kennis te laten maken met de cultuur in Suriname. 

Veel historie en mooie plaatsen

Voor jouw bezoekje naar Paramaribo, is het handig om in een van de hotels in Paramaribo te verblijven zodat je vanuit daar verder kunt met je reis of lekker kunt vertoeven aan het zwembad of een van de mooie stranden die aan de rivier die door de stad heen loopt te vinden zijn. In de stad vind je veel straatnamen met Nederlandse namen, omdat Suriname natuurlijk vroeger een kolonie was van het Koninkrijk der Nederlanden. Je kunt ook gewoon Nederlands parten tegen de inwoners, want dat is nog steeds de taal die hier het meeste wordt gesproken door de bevolking. 

Mooie en diverse hotels in Paramaribo

Je zult je ogen uitkijken in de stad en je merkt dat er een geheel andere cultuur heerst dan dat je in Europa, of andere delen van de wereld gewend bent. Wil je je even terug trekken dan kan dat in een van de hotels in Paramaribo. Je hebt hierin veel keuze en de prijzen zijn ook erg wisselend, zodat er voor iedereen een goede verblijfplaats te vinden is.