Netherlands Startpage
Image default
Vakantie

Glam camp

Kamperen is leuk, maar een glam camp vakantie is nóg leuker. Glam camping, ook wel bekend onder de naam glamping, is een luxe manier om het campingleven te beleven. Het meest in het oog springende verschil is dat je bij glamping niet zelf in de weer hoeft met een (bungalow-)tent, vouwwagen of caravan. Je verblijft namelijk in een volledig ingerichte accommodatie. Je hoeft alleen maar in te checken en het relaxen kann beginnen.

Soorten accommodaties

De oervorm van glamping is een volledig ingerichte safaritent, met echte bedden, comfortabel meubilair en een eigen keukenblok. Maar glam camp is veel diverser geworden. Denk aan een Mongoolse Yurt, een Indianentent (tipi) of zelfs een boomhut. Met glam camp wordt kamperen heel bijzonder.

Waarom glam camp?

Glam camp biedt bijzondere kampeergelegenheden, maar dat is niet de enige reden voor glam camp te kiezen. Glam camp biedt je de vrijheid en de natuurbeleving van het kamperen, maar dan met een comfort dat hoger ligt dan de mooiste caravan. Je hebt een heerlijk comfortabel bed, je eigen keuken (en koffieautomaat) en in veel gevallen heb je zelfs eigen sanitair. Dat is wel zo prettig. Bovendien staat je glam camp niet zomaar op een camping. Alleen de beste campings van Europa zijn goed genoeg voor een glam camp vakantie.

Boek je glam camp en geniet van een onbezorgde vakantie

Bij Glampings.com zijn we dol op glam camps. We hebben er zelfs een site voor gebouwd zodat jij zonder zorgen makkelijk en veilig een verblijf op één van de vele kwaliteitsglampings van Europa kunt boeken. Vanaf het moment dat je bent ingecheckt op je glam camp, hoef je alleen nog maar te genieten. Heerlijk!