Netherlands Startpage
Image default
Woning en Tuin

Een nieuw huis laten taxeren

Ik en mijn vrouw hebben vorige week de beslissing genomen om het nieuwe huis te gaan kopen. We twijfelde nog wel aangezien het toch wat duurder en groter is dan het huis waar we nu in wonen. We moesten er wel even goed over denken want we zijn nu per maand meer geld kwijt aan het huis. We gaan nu dus verhuizen en daarvoor hebben we ook een nieuwe hypotheek nodig. Voor een hypotheek moet je natuurlijk naar je bank toe en dat is ook precies wat we gaan doen. We hadden een goed gesprek met onze contactpersoon van onze bank en het was een erg goed gesprek. We moesten alleen nog wel een taxatie op het nieuwe huis uit laten voeren en daarom zijn we op zoek naar een bedrijf die voor ons een taxatie huis kan uitvoeren en dan het liefst voor niet heel erg veel geld. Maar het moet wel iemand zijn die hier veel verstand van heeft en bepaalde diploma’s heeft zodat we zeker weten dat het goed gaat gebeuren.

Taxatie huis

We gingen dus op zoek naar iets of iemand die voor ons een taxatie van ons nieuwe huis kon uitvoeren. We gingen zoeken op Google en voerde de zoekterm taxatie huis in. We kregen een aantal bedrijven te zien, eigenlijk best wel erg veel die vast ons huis wel zouden willen taxeren. De meeste waren toch wel erg duur en dat viel ons wat tegen aangezien we toch niet zo heel erg veel geld kwijt wilden zijn aan het taxeren.

Taxatieveilingen.nl

Na een tijdje zoeken kwamen we op de website van Taxatieveilingen. Dit is wel een heel erg leuk concept want het is een beetje hetzelfde als een normale veiling alleen nu ga je bieden met andere mensen om iemand en dat is toch wel een beetje raar maar het kon wel eens goedkoop worden. Ik begon met bieden en had na 2 uur bieden eigenlijk wel een goede deal want ik was toch zeker 100 euro goedkoper uit dan bij andere bedrijven. Erg leuk en vernieuwend dat taxatieveilingen.nl.

Voor meer info : bezoek website