Netherlands Startpage
Image default
Gezondheid

Snel nuchter worden: hoe doe je dat?

Hoe kun je snel nuchter worden, is een vraag die wij steeds vaker horen. Mensen gaan vandaag de dag wat vaker wat meer drinken, ook doordeweeks en dat is natuurlijk prima, maar als je de volgende dag weer moet werken of iets anders moet doen waar je nuchter voor moet zijn, dan is dat natuurlijk niet erg handig. Gelukkig kan je snel nuchter worden, als je maar weet wat je doet.

Snel nuchter worden door vet te eten

Als je lekker vet gaat eten zal je snel nuchter worden en kan je er gelijk weer tegenaan.  In de ochtend moet er nog steeds een groot deel alcohol dat n je bloed zit afgebroken worden en dat gaat meestal met de snelheid van een eenheid per uur, dus niet zo enorm snel. Dat kan je wel wat versnellen door vet te gaan eten, zoals een lekker gebakken ei met veel spek en mayonaise. Het vet gaat tegen de maagwand zitten en hierdoor zal de alcohol beter opgenomen worden en dan is je lichaam in staat de alcohol sneller te veteren.

Ga sporten

Ga in de ochtend sporten, als je wilt weten hoe je snel nuchter worden kunt, dan is dat er eentje van. Doordat je gaat sporten, gaat je bloed sneller stromen, alle organen moeten overuren draaien, net als je spieren en uiteindelijk zal de alcohol hierdoor veel sneller uit je bloed gaan, ook mede doordat je erg zult gaan zweten. Dus tanden op elkaar en ga sporten na een nacht flink te hebben gedronken, om zo snel nuchter te worden.

Neem Premulon als je alcohol tot je neemt

Ga je lekker drinken, zorg er dan voor dat je Premulon neemt. Deze pil zorgt ervoor dat de alcohol veel sneller uit je lichaam zal verdwijnen. Steeds meer mensen leren deze pil kennen en gebruiken hem steeds vaker.

Voor meer info : bezoek website