Netherlands Startpage
Image default
Gezondheid

Een goede tandartsverzekering voor het hele gezin

Bent u op zoek naar een goede tandartsverzekering voor het hele gezin? Bij Salland Zorgverzekeringen heeft u de keuze uit drie aanvullende tandartsverzekeringen. Heeft u al een Salland basisverzekering? Dan kunt u de tandartsverzekering los afsluiten. Een aanvullende verzekering is niet nodig.

Een tandartsverzekering biedt vele voordelen

Een aanvullende tandartsverzekering van Zorgverzekeraar Salland biedt u en uw gezin vele voordelen. U betaalt een eerlijke maandpremie en krijgt de meest voorkomende behandelingen vergoed, inclusief de techniekkosten tot een bepaald bedrag. Daarnaast kunt u rekenen op een vergoeding van de wettelijke eigen bijdrage van kunstgebitten, orthodontie voor uw kinderen tot 18 jaar en van spoedeisende mondzorg in het buitenland. Onze verzekeringsvoorwaarden geven u meer informatie over de diverse vergoedingen.

Keuze uit drie tandartsverzekeringen

U heeft bij Salland de keuze uit drie aanvullende tandartsverzekeringen voor uw gezinsleden: TandExtra, TandPlus en TandTop. Iedere verzekering vergoedt 75% van alle behandelkosten tot een maximum jaarbedrag. Heeft u alleen een basisverzekering of een te lage dekking van uw zorgverzekering voor tandartskosten? U mag tijdens het jaar uw bestaande tandartsverzekering verhogen of een nieuwe tandartsverzekering afsluiten. Houd wel rekening met een wachttijd van zes maanden voordat u aanspraak kunt maken op vergoedingen van de nieuwe tandartsverzekering. Wilt u meer informatie over de aanvullende tandartsverzekering, een afspraak maken of direct een zorgverzekering aanvragen? Zorgverzekeraar Salland beantwoordt al uw vragen en helpt u graag aan een tandartsverzekering die past bij uw specifieke situatie. Bel met onze klantenservice (0570 – 68 74 84), stuur een e-mail of gebruik het contactformulier op www.salland.nl.

Voor meer info : bezoek website