Netherlands Startpage
Image default
Zakelijk

Eenvoudig en voordelig onderdelen voor je VW kever vinden

Heb je een oude VW Kever en ben je op zoek naar goede en betaalbare onderdelen voor je favoriete voertuig? Paruzzi Classic VW Supplies levert alle onderdelen voor VW Kevers en andere luchtgekoelde Volkswagens. Alle onderdelen zijn overzichtelijk gerangschikt op de website Paruzzi.com. Paruzzi levert VW-onderdelen aan doe-het-zelvers en garagehouders door heel Europa.

Groot online aanbod aan VW onderdelen

Paruzzi levert al sinds 1989 allerhande originele VW onderdelen aan particulieren en bedrijven. Meer dan 40.000 Volkswagen onderdelen zijn eenvoudig online te bestellen. Of je nu een Kever 1302 sedan of cabriolet, dan wel een 1303 Kever sedan of cabriolet hebt, je vindt in het ruime aanbod van Paruzzi altijd de juiste onderdelen. Naast een eigen onderdelenlijn heeft Paruzzi een onderdelenaanbod van meer dan 250 merkfabrikanten die aan Volkswagen leveren of dat ooit gedaan hebben. Het stelt je in staat om je eigen VW Kever in perfecte staat te krijgen en te houden.

Zoeken op type Volkswagen of op onderdelengroep

De onderdelen passen precies bij het type Volkswagen dat jij hebt. Alle water- en luchtgekoelde modellen zijn op Paruzzi.com snel op type te vinden. Je vindt werkelijk alles wat je nodig hebt, zoals een Kever motor. De VW onderdelen zijn onderverdeeld in de hoofd- en subgroepen benzine/uitlaat/kachel, transmissie, vooras/besturing, achteras/differentieel, remmen/velgen, chassis/bumpers/hand en voetbedieningen, carrosserie/interieur/bumpers, elektriciteit en diversen. Het was nog nooit zo leuk om je oude VW Kever op te knappen!

Wil je aan de slag met het restaureren van je VW Kever? Of wil je weten hoe het met je bestelling staat? Je kunt ons bellen 31 (0)113 503555 (Nederland) of 09 3494131 (België), e-mailen of langskomen bij ons kantoor in Yerseke. Wij staan je graag te woord en helpen je aan de juiste VW Kever onderdelen.

Voor meer info : bezoek website