Netherlands Startpage
Image default
Adverteren

Vazen voor op je slaapkamer

Vazen maken je inrichting een stuk zachter en vrolijker. Veel mensen denken dat bloemenvazen vooral geschikt zijn om in de woonkamer te zetten: dat is immers het woongedeelte en de plek waar je je thuis wilt voelen. Bijna niemand denkt er echter aan dat er nog een belangrijke plek is om tot rust te komen: de slaapkamer. Vaak blijft deze kamer gevuld met enkel belangrijke meubels en misschien een mooie kleur aan de wanden, maar je wilt ook sfeer: daar zijn onze bloemenvazen voor. Met een mooie vaas en bloemen maak je al een heel groot verschil in de slaapkamer. Heel mooi ook om een romantische sfeer te creëren of gewoon om het huiselijke naar boven te laten komen. Ben jij benieuwd naar ons assortiment aan vazen voor op de slaapkamer? Kijk dan gauw verder.

Vazen voor op je slaapkamer in alle soorten en maten

Vazen voor op je slaapkamer vind je in alle soorten en maten bij Flowertools. Iedereen die regelmatig bloemen en/of planten koopt, weet dat een geschikte vaas essentieel is om bloemen tot leven te laten komen in huis. Niemand vind het leuk als bloemen eigenlijk net niet in een vaas passen en een beetje slapjes over de rand hangen of, erger nog, te zwaar zijn en de vaas om laten vallen. Geen nood aan de man: onze tip is om altijd minstens 3 verschillende maten vazen in huis te hebben. Zo kan je nooit misgrijpen en zullen die geliefde bloemen echt gaan spreken.

Vazen: vul je vazen creatief

Het vullen van vazen is een kunst, maar is het aan te leren? Wij kunnen hier volmondig: ja! op antwoorden. Natuurlijk valt het te leren en eenmaal onder de knie, zal je er je levenlang profijt van hebben. Wij hebben al wat ideetjes en tips op een rijtje gezet: bekijk snel onze youtubekanaal met daarop de leukste tutorials en wees creatief!

Voor meer info : bezoek website