Netherlands Startpage
Image default
Internet

Geen traag internet meer

Wordt je er inmiddels echt helemaal gek van? Dacht je dat de thuiswerkperiode niet zo lang zou duren en je het wel even uit kon zingen met een wat tragere internetverbinding? Helaas, grote kans dat je je inmiddels net zo irriteert als ons aan die net wat te trage internetverbinding waardoor je tijdens een videocall met collega’s net de helft mist of net niet goed te verstaan bent voor collega’s als jij net even een punt in wilt brengen. Super vervelend, maar echt niet nodig! Is bovenstaande herkenbaar voor jou? Dan is het nu toch wel tijd om in actie te komen. Het kost je niet heel veel tijd. Want vermoedelijk heb je alle instellingen al geprobeerd qua Wifi verbinding en blijf je ontevreden. Misschien is het tijd om eens te kijken naar een andere provider. Heb je al wel eens glasvezel overwogen? Dat is vele malen stabieler en sneller en helemaal klaar voor de toekomst.

Heb je al langere tijd dezelfde provider? Dan kan dat sowieso niet zo veel kwaad. Want misschien betaal je inmiddels wel flink teveel voor jouw wensen. Tijd om eens te starten met alles in 1 vergelijken. Dat is een hele eenvoudige vergelijking op basis van jouw postcode en huisnummer. De vergelijker doet vervolgens vliegensvlug het vergelijkingswerk en laat jou meteen zien wat er allemaal mogelijk is op jouw adres. Dat kunnen vaak meerdere providers zijn die allemaal weer meerdere pakketten hebben waar je uit kunt kiezen. Volop keuze dus. 

Met behulp van een aantal filters kun je dat verder finetunen. Sta hierbij goed stil bij onder andere: het aantal extra TV zenders nu we in het Netflix tijdperk leven kun je je afvragen of je al die extra pakketten nog nodig hebt, maar denk ook goed na over wel of geen vaste telefonie. Heb je een mobiele telefoon met onbeperkte belminuten? Dan heb je misschien geen vaste telefonie meer nodig. Door kritisch naar een aantal zaken te kijken kun je flink wat besparen per maand en daardoor op jaarbasis. Van dat geld kun je weer andere leuke dingen doen.

https://www.ikvergelijkhet.nl/alles-in-1/