Hyundai i10

Het Zuid-Koreaanse Hyundai is buitengewoon trots op de i10, een auto die in 207 de populaire Hyundai Atos verving. Vervolgens kwam er in 2010 een volledig nieuwe versie van de i10 van Hyundai op de markt.

Ondanks zware concurrentie houdt de Hyundai i10 het hoofd boven water
De Hyundai i10 is een zogenaamde miniklasse auto. In 2012 verscheen van de hand van Hyundai de i10 Blue On op de automarkt. Dit is de elektrische versie van de i10. Hyundai slaagt er met de miniklasse auto steeds in het hoofd boven water te houden. Dat is een knappe prestatie, zeker omdat de Hyundai i10 er met de Citroen C1, Peugeot 108 en de Renault Twingo behoorlijk wat concurrentie is. De Hyundai i10 is er in uitvoeringen die een vermogen hebben tussen de 69 en 85 PK. En daar kun je prima mee uit de voeten.

De kans op pech is er altijd, zeker als je veel onderweg bent
Wie veel onderweg is die kan vroeg of laat een keer te maken krijgen met pech onderweg. Dit kan een lekke band zijn, soms heb je een starthulp voor de auto nodig. Wist je wel dat je tegenwoordig zonder abonnement toch geholpen kunt worden? Dat kan door de app van Roadguard te gebruiken, een groep monteurs die 24/7 voor je onderweg is. Na de melding via de app is het streven dat ze binnen een half uur bij je zijn. Vervolgens helpen ze je met het probleem dat aan de auto ontstaan is en kun jij je trip hervatten. Je betaalt gewoon de kosten voor de werkzaamheden aan de monteur. Zelfs dan is het afsluiten van een abonnement niet noodzakelijk.