Netherlands Startpage
Image default
Woning en Tuin

L-elementen van beton ideaal voor terras aanleg

Een schitterende wijze om eenvoudig een verhoogde perk aan te leggen is het gebruik van betonnen elementen. Met de zgn. betonnen L-elementen is dit snel gerealiseerd.

L-elementen voor aanleg van tuin en terras

U kunt uw tuin of omgeving rondom het huis een peroonlijk tintje geven door de aanleg van een vijver of door het plaatsen van borders. Niet alleen in de privé-sfeer is dit belangrijk, voor verenigingen bijvoorbeeld is het ook belangrijk om een goed onderhouden tuin te hebben, omdat dit als het ware het visitekaartje is voor nieuwe leden en voorbijgangers. 

Of neem nu bijvoorbeeld de aanleg van een vijver of een border bij u in de achtertuin of rondom het bedrijfspand. Vroeger had u beton moeten storten en moeten kijken hoe u moest gaan metselen. Tegenwoordig is dit niet meer nodig, u vindt vele voorbeelden bij de beton specialist online

De kant-en-klare L-elementen zijn klaar voor gebruik en door de unieke L-vorm op vele locaties en in vele situaties in te zetten. Zowel particulieren als bedrijven kunnen gemakkelijk hun bestelling online plaatsen.

Wat zijn betonnen L elementen?

L-elementen zijn betonnen platen in L-vorm. Juist door de L-vorm kunnen deze platen mooi naast elkaar gerankschikt worden (in rechte vorm, of juist cirkelvormig) en vormen hiermee een moderne afrastering voor een plantenperk bijvoorbeeld.

Maar ook kunnen de betonnen L elementen dienen als traptrede’s. In moderne parken en openbare ruimtes wordt deze techniek vaak toegepast, doordat de L-elementen niet alleen snel te leggen zijn, maar ook een bijzonder lange levensduur kennen. Beton is namelijk zeer weerbestendig; zowel vorst als regen en hitte worden glansrijk doorstaan en dat jarenlang.

Gemakkelijk in onderhoud

Beton is gemakkelijk in onderhoud; een hoge drukreiniger is vaak afdoende om beton weer goed schoon te krijgen (want ieder type gesteente zal op den duur vervuilt raken door weersomstandigheden en mosgroei).

Op deze website vindt u de betonnen l-elementen die u heel wat werk uit handen kunnen nemen.

https://www.terrasaanleggenmetbetonnenl-elementen.nl/