Netherlands Startpage
Image default
Aanbiedingen

Mediator in Ede

Recent waren mijn vrouw en ik op zoek naar een mediator in Ede en vonden wij Next Level Mediation. Na 25 jaar samen gaan wij scheiden. Zij kwam op het idee iets te beginnen met een andere man en is er echt aan toe om een ander leven te beginnen. Zij is niet meer blij met ons als gezin en onze kinderen, helaas. Daarom wil ik langs de mediator. Die kan ons helpen met alle zaken en vooral hoe we het met de kinderen moeten doen. Ik wil dat ieder even veel gaat helpen, en vooral dat zij vooral leert dat ze dit niet bij anderen moet doen. Er moet natuurlijk wel het een en ander verdeeld worden want anders red ik het echt niet in mijn eentje. Mijn (ex-)vrouw wilde eerst niet mee doen en had gezegd dat ik echt niet naar een mediator zou gaan. Gelukkig heb ik haar overtuigd dat het beter is om wel te gaan, en dat een mediator ons kan helpen.

Hoe werkt mediation?

Op internet heb ik op gezocht hoe werkt mediation. Ik weet wel ongeveer wat de bedoeling is, anders had ik het niet voorgesteld, maar wilde weten hoe het proces verloopt. Mediation is een formele, heldere procedure om conflicten op te lossen. Het proces kent vier verschillende fasen. Deze kunnen in één bijeenkomst doodgelopen worden of meerdere. Een intake, exploratiefase, onderhandelingsfase en vaststellingsovereenkomst. Tijdens deze fases komen alle belangrijke onderwerpen aan bod en wordt alles besproken tussen mijn vrouw en mij.

Mediator Ede zoeken

Daarna was ik op internet naar mediator Veenendaal zoeken. Ik wilde een bedrijf in de buurt zoeken die ons kan helpen om de problemen op te lossen. Zo kwam ik Next Level Mediation tegen. Een bedrijf in Ede. Zijn naam is André en hij kan ons begeleiden van begin tot eind en helpen bij het maken van belangrijke beslissingen. Bekijk de website van nextlevelmediation.nl voor meer informatie en tips. Ons heeft ze prima geholpen. Mocht jij nou ook in een scheiding zitten en wil je kosten besparen aan advocaten? Dan raden wij jou Next Level Mediation aan.