Netherlands Startpage
Image default
Zakelijke dienstverlening

Zoeken naar een bureau voor online marketing

Ik ben aan het zoeken naar online marketing omdat ik hoger in Google wil komen te staan en zodoende kwam ik Doelbewust.nl tegen, klik hier voor de website van Doelbewust. Hier heb ik bewust voor gekozen omdat ik niet vindbaar ben in Google en ik van veel mensen hoor dat het dan slim is om zo een bureau in te schakelen. Zij gaan er dan voor zorgen dat ik in een bepaalde periode wel vindbaar ben in Google op een zoekwoord dat zij hebben onderzocht. Daar kunnen zij zien wat de concurrentie is en hoe vaak er per maand op wordt gezocht. Ik wil dus graag hoger in Google komen en daarom ga ik een online marketing bureau inschakelen. Maar om er een in te schakelen moet ik er natuurlijk eerst een zoeken. In dit blogje lees je wel bedrijf het is geworden.

Zoeken op online marketing

Ik ben allereerst gaan zoeken op online marketing en ik had al een vermoeden dat ik erg veel bedrijven zou tegenkomen. Gelukkig voor mij bestaat er ‘Google Local’ en kwam ik al snel op de website van Doelbewust. Doelbewust heb ik ingeschakeld en zal voor mij gaan regelen dat ik hoger in Google kan komen te staan. Ze hebben eerst een onderzoekje gedaan op welk zoekwoord ik het beste kan gaan werken en aan de hand daarvan zijn zij aan de slag gegaan. Ik ben ontvangen door zeer vriendelijk personeel en heb mensen gezien die heel hard aan het vergaderen waren en heel druk bezig waren. Zo kreeg ik in ieder geval wel het idee dat zij serieus aan het werk waren.

Doelbewust online marketing

Doelbewust online marketing heeft mij prima geholpen met het feit dat ik hoger in Google wilde komen te staan. Ik stond binnen een paar maanden van buiten de top 100 op SERP 1 (dus eerste pagina) op nummer 2! Ik ben zeer tevreden met het resultaat en zal Doelbewust ook zeker bij iedereen aanraden. Dus woon jij in de buurt van Veenendaal en wil jij hoger in Google staan? Dan is Doelbewust iets voor jou!

Voor meer info : bezoek website