Netherlands Startpage
Image default
Zakelijke dienstverlening

Stemkastjes huren bij Intervote

Wilt u voor een congres, vergadering of ander soort bijeenkomst stemkastjes huren, dan biedt Intervote u de oplossing. Al twintig jaar is Intervote gespecialiseerd in het verhuren van stemkastjes om uw bijeenkomst interactief te maken. U kunt bij ons stemkastjes, met een van onze productspecialisten er bij, huren tegen scherpe tarieven. Wij ondersteunen projecten in zowel binnen- als buitenland. Uw bijeenkomst of evenement wordt voorzien van drie verschillende soorten stemsystemen en tot wel vierduizend stemkastjes.

Stemkastjes huren: een interactieve draai aan uw bijeenkomst!

Door middel van het huren van stemkastjes geeft u een interactieve draai aan uw evenement of bijeenkomst. Het aanwezige publiek voelt zich echt onderdeel van uw bijeenkomst en u krijgt gelijk een beeld van de publieke opinie over het onderwerp van uw bijeenkomst.

Onze stemsystemen zijn begrijpelijk en eenvoudig, en hiermee dus zeer gebruiksvriendelijk voor uw publiek. U verzamelt op een snelle en gemakkelijke manier alle data die u nodig heeft, en de resultaten kunnen tevens een aanvulling zijn op uw presentatie of een ondersteuning voor uw verhaal. De anonieme, interactieve terugkoppeling die u door de stemkastjes krijgt kunt u direct, of naderhand, visualiseren op het projectiescherm.

Onze stemsystemen worden ingezet bij verschillende soorten bijeenkomsten. Denk aan vergaderingen, congressen, conferenties, verkiezingen, personeelsbijeenkomsten, gemeenten en in het onderwijs. U kunt het systeem gebruiken om een beeld te krijgen van de publieke opinie, het geven van een quiz, het beantwoorden van vragen of het verkrijgen van meer informatie over het onderwerp van uw bijeenkomst.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten of het huren van stemkastjes bij Intervote of heeft u wellicht nog vragen na het lezen van dit artikel? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Op onze website vindt u meer informatie en onze contactgegevens. Wij zijn zowel per e-mail als telefonisch bereikbaar voor het beantwoorden van vragen of voor het geven van advies omtrent het gebruik van stemkastjes voor uw bijeenkomst.

Ook kunt u op onze website een offerte aanvragen. Ook vindt u op onze website een contactformulier dat wij, wanneer u deze invult en naar ons opstuurt, zo snel mogelijk zullen beantwoorden.

Voor meer info : bezoek website