Netherlands Startpage
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een circulaire werkplek voor jou en je team? Lees verder

Op zoek naar een bijzondere evenementenlocatie? Bij C-Bèta ben je aan het juiste adres voor een unieke evenementenlocatie of bijzondere werkplekken. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park, bijvoorbeeld? Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Ontdek ons unieke aanbod

Uniek is het perfecte woord voor ons. Wij bieden bijzondere circulaire ruimtes aan die toffe concepten doen laten opborrelen. Voor vele doeleinden kan je bij ons terecht. Denk aan een bedrijfsfeest, borrel, presentatie, workshop of event.  Wij hebben een ruimte voor grote groepen tot ongeveer 100 gasten die ook nog eens is uit te breiden.   Ook heeft u de mogelijkheid uit één van onze kassen als unieke evenementenlocatie. Zo beschikt onze grootste kas over 50 plaatsen en een bar. Ook hebben wij een kleine klas. Deze is uitermaat geschikt voor brainstormsessie, vergaderingen en workshop.  Zijn deze ruimtes nog iets te groot voor u dan bieden wij ook nog kleinere ruimtes aan zoals de  ODS Container of de Finch. 

Duurzaam en speciaal


Vanuit onze circulaire filosofie is er zorgvuldig gekozen voor duurzame materialen. Dit is  terug te zien in onze evenementen en werkruimtes. Wij kunnen onszelf daarom met trots een circulaire evenementenlocatie in Amsterdam noemen. Wij ontvangen hier iedereen graag. Maar zeker de mensen die geintereseerd zijn in circulaire economie. Voor prikkelende evenementen en bijeenkomsten met een juiste boodschap. Dit werkt super goed voor het prikkelen van ideeen. Heb je wensen met betrekking tot de catering? Ook hier kunnen wij aan voldoen. Wij bieden jou een oplossing op maat aan.  Onze mogelijkheden zijn eindeloos!  Neem dan vrijblijvend contact met ons op en samen bieden we een oplossing op maat aan.  

Alles voor uw personeel

Personeel heeft tegenwoordig alleen een goede kop koffie, een werkende laptop en een snelle internetverbinding nodig. Ik mis niks he? Wij bieden dit allemaal. Maar gaan ook een stapje verder. Door onze locaties een bron van inspiratie te maken is het de perfecte plek voor jouw team om ideeen naar een hoger level te brengen. Want iemand die werkt in elke dag dezelfde werkomgeving werkt niet bevorderd.  Dit geeft u of uw persoon net dat beetje extra inspiratie die ze nodig hebben. Naast het feit dat u werkt in een unieke omgeving. Is dit ook een plek waar ondernemers elkaar tegenkomen en ideeën kunnen uitwisselen in de omgeving van Amsterdam. Het uitgangspunt van C-Bèta is daarom ook om bijna geen gebruik te maken van nieuwe grondstoffen. Dit is waar wij voor staan. U gaat werken in  één van de meest speciale werkplek in Nederland, hier speelt circulair een belangrijke rol speelt. 

Alles bij C-Bèta voor u!. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Voor meer info : bezoek website