Netherlands Startpage
Image default
Dienstverlening

Trouwfilm laten maken

Van de week was ik op internet aan het zoeken op trouwfilm laten maken. Ik wil mijn (toekomstige) vrouw graag een extra verrassing geven op onze bruiloft. Namelijk dat er gespecialiseerde mensen een trouwfilm voor ons gaan maken, zodat mijn vrouw en ik die later met trots aan iedereen kunnen laten zien. Wij zijn nu zo’n 3 jaar samen en ik vond het wel tijd om haar ten huwelijk te vragen, ik wist namelijk zeker dat ik de rest van mijn leven bij haar wilde zijn. Hoe dan ook, ik wil dus voor mijn vrouw (maar natuurlijk ook voor mij) zo een film laten maken die we later terug kunnen kijken. In dit blogje lees je welk bedrijf ik heb uitgezocht en hoe alles is gegaan.

Trouwfilm laten maken door ArtVideo

Toen ik zocht op Google op trouwfilm laten maken, kwam ik al snel op de website van ArtVideo. Het bedrijf is gespecialiseerd in trouwfilms maken en bedrijfsfilms maken en dus leek het mij een verstandig plan om contact te zoeken met het bedrijf. Zij vertelden mij dat op de website tarieven stonden waarmee zij konden werken, afhankelijk van het aantal uur en het materiaal wat je wilde gebruiken ontstond er een prijs. Met materiaal bedoel ik dat er dus ook gebruik gemaakt kan worden van een drone of iets dergelijks, wel leuk spul dus! Ik heb dus gezegd dat ik hen wil inschakelen als verrassing voor mijn verloofde.

De bruiloft

Eenmaal aangekomen op de bruiloft kwam de cameraploeg ook aanzetten. Mijn vrouw wist niet wat haar overkwam en vond het een geweldige verrassing. Ze hadden als extra cadeautje de drone meegenomen, ookal hadden we daar niet voor betaald. ‘’Dit is onze verrassing voor jullie’’ zeiden ze er bij. Een geweldig gebaar van ArtVideo! Wij hebben erg veel plezier gehad van de cameraploeg en de trouwfilm was van uitstekende kwaliteit. Bedankt ArtVideo!

Voor meer info : bezoek website