Netherlands Startpage
Image default
Gezondheid

10 tips voor een goede relatie Relatietips Om Je Relatie Snel Te Verbeteren & Herstellen

Vandaag de dag lopen veel relaties op de klippen. Dit is heel jammer want het is een pijnlijke zaak voor zowel hem als haar. Daarom geven wij je graag wat tips voor een goede relatie. Tenslotte kan iedereen wel een steuntje in de rug gebruiken. De volgende Relatietips Om Je Relatie Snel Te Verbeteren & Herstellen komen niet uit een boekje maar uit de praktijk.

1) Communiceer. Communicatie is het sleutelwoord in een relatie. Zeg tegen de ander wat je bezig houdt en wat jij van diegene verlangt.

2) Luister. Wanneer de ander wat vertelt; luister dan oprecht. En doe er wat mee

3) Zorg voor afwisseling. Altijd hetzelfde cadeau voor haar verjaardag en  altijd hetzelfde ontbijt gaan vervelen. Zorg voor afwisseling zodat er geen sleur ontstaat.

Pak de oorzaak van een slecht liefdesleven aan.

– Welke verlangens heb jij? Zorg dat je partner weet welke verlangens jij hebt. Zo raak je nooit teleurgesteld.

– De oorzaak van een slecht liefdesleven is vaak onwennigheid. Zorg voor voldoende intimiteit. Neem tijd voor elkaar.

– Neem tijd voor jullie seksleven. Verdiep je in de ander. Wat vindt hij of zij prettig en wat niet. En ook hier weer; varieer. Een goede tip die ik zelf onlangs ontving, was om eens Choco Stimula XL uit te gaan proberen. Dit is een lustpil die je als stel kunt innemen. Je merkt binnen 30 minuten al verschil en bij mij was dat voor een keer heel erg leuk. 

– Wees attent. Verras de ander af en toe met wat leuks. Iets lekkers zoals pure chocola wat ook lust opwekt bijvoorbeeld.

– Durf ongelijk te hebben. Een meningsverschil met je partner kan enorm uit de hand lopen en eindigen in echtscheiding. Je verliest niks wanneer je een keer toegeeft dat je ongelijk hebt.

– Wees je bewust van jouw rol in jullie relatie. Zijn jullie tegenpolen; dat geeft niks. Als jij de rustgevende factor bent is dat prima. Ben jij juist de vurige persoon; ook goed.

– Wees jezelf. Je partner viel op jou om wie je bent. Wees jezelf en speel geen toneel.

Voor meer info : bezoek website