5 van de beste tweedehands auto’s van de afgelopen 10 jaar

Netherlands-startpage

Voor een autodealer is steeds belangrijker om zich te onderscheiden. Alleen al in Etten-Leur vechten tientallen autodealers om een stukje van de markt. Sommige autodealers werken met een automakelaar die in opdracht van een klant op zoek gaat naar een specifiek model. Andere specialiseren zich in specifieke occasions die bekend staan om hun kwaliteit en rijgedrag. En één autodealer uit Etten-Leur doet het allebei. Hierbij alvast vijf van de beste occasions van de afgelopen 10 jaar waar de automakelaar voor je naar op zoek gaat.

5. Seat Leon: Oerdegelijk, in prijs en kwaliteit

De Leon is al jaren hét goedkopere alternatief voor de VW Golf. Onder de motorkop en de carrosserie zijn het dan ook exact dezelfde auto’s. De SEAT Leon is daarom een erg betrouwbare occasion voor een erg aantrekkelijke prijs. Als je goed zoekt vind je verschillende modellen die erg luxe uitgerust zijn. Wil je zeker weten dat je het meeste voor je geld krijgt? Schakel dan een automakelaar in.

4. Mitsubishi ASX:

Wederom een SUV. En wederom een Japanse auto. Wat kunnen we er verder over zeggen? Met een betrouwbaarheidsclassificatie van 96.3% is het misschien wel de meest betrouwbare full-sized SUV die je tweedehands kunt kopen.

3. Audi Q3: zuinige gezinsauto

Op zoek naar een sportieve, betrouwbare en zuinige gezinsauto? Dan is de Q3 diesel echt aan auto voor jou. Niet zo groot als een full-sized SUV zoals de Q5 of Q7 maar groot zat voor een gezin met twee kinderen en een hond.

2. Lexus CT: Een luxe zakenauto

Een zakelijke hatchback en voor de verandering eens geen BMW of Audi. Omdat het een hatchback is kun je deze auto ook prima als zuinige gezinsauto gebruiken. Lexus staat bovendien bekend om zijn fraai afgewerkte interieurs en de CT modellen zijn daarbij ontzettend betrouwbaar.

1. Toyota Yaris; Continue kwaliteit door de jaren heen

Sinds deze kleine stadsauto is voor het eerst op de markt is verschenen staat de Yaris voor betrouwbaarheid, gemak en rijcomfort. De versie die sinds 2011 rondrijdt is hier geen uitzondering op. Toyota zet zijn reeks van kwaliteit voor weinig geld ook de afgelopen jaren weer uitstekend voort.