Netherlands Startpage
Image default
Dienstverlening

In 1 keer slagen voor je theorie

Bang dat je niet zult slagen voor je autotheorie? Wij hebben de oplossing voor jou. 123-theorie.nl is helemaal gespecialiseerd in mensen die het halen van hun autotheorie moeilijk vinden. Vaak hebben deze mensen faalangst of bijvoorbeeld dyslexie. Ze lopen soms al maandenlang rond met de gedachte dat ze hun autotheorie nooit zullen halen. Dat is helemaal nergens voor nodig, weten wij. Want wij kennen al heel veel mensen die hun autotheorie bij ons in 1 dag hebben gehaald. Dat zijn dus mensen zoals jij, met faalangst, dyslexie of ADHD. Ook kan het zijn dat ze de Nederlandse taal niet zo goed beheersen.

Arnhem, Amsterdam, Den Haag en meer locaties!

Woon je in Arnhem, dan zit je helemaal goed. We geven onze training namelijk ook bij jou in de stad. Kijk even op de website en zoek gauw theoriecursus Arnhem op. Je ziet dan direct wanneer er nog plaatsen open zijn. Wij verzorgen een complete training in de ochtend en lunchen gezellig met de hele groep, voordat we naar het CBR toe gaan.

 

CBR plek gereserveerd

Je plek bij het CBR is vooraf door ons gereserveerd. Daar hoef je dus niets meer voor te regelen. Dankzij ons lunchpakket is je maag goed gevuld, wanneer we met z’n allen naar het CBR toe gaan. Ook het vervoer wordt natuurlijk door ons geregeld. Dacht je trouwens dat we dit alleen in Arnhem doen? Dan heb jij je vergist. Wij verzorgen vlotte trainingen door heel Nederland. Bijvoorbeeld ook in Utrecht. Woon je in deze gezellige stad, kijk dan op onze website gewoon even bij theoriecursus Utrecht. Wie weet zijn er deze week nog plekken vrij of anders vast wel volgende week. Inschrijven voor onze training is snel geregeld. De instructie die je krijgt is absoluut niet saai. De training wordt op een originele manier gegeven. Jij doet gewoon je best en weet alles wanneer je ‘s middags bij het CBR verschijnt. Wat houdt je nog tegen? Schrijf je snel in!

Voor meer info : bezoek website