Netherlands Startpage
Image default
Zakelijke dienstverlening

Incassobureau ingezet

Een tijd geleden heeft iemand een incassobureau ingezet tegen mij, namelijk incassoadvocaten.nl Zelf ben ik ondernemer. Hierover later meer in dit blogje. In dit blogje leg ik graag uit wat er is gebeurd en hoe het nu is.

Incassobureau Van Loon

Zoals ik al zei, kreeg ik een incassobureau op mijn dak. Namelijk de Incasso Advocaten van Van Loon. Overigens geheel terecht dat mijn leverancier hen had ingeschakeld. Ik had namelijk de factuur niet betaald. Dit omdat het voor detailhandel zware tijden waren. Mensen bleven uit de winkelstraten omdat er crisis was. En degene die kleding kochten, deden dit online. Daarom had ik geen geld genoeg om de factuur van de leverancier te betalen. Vervolgens schakelden zij dus Incasso Advocaten Van Loon in. Omdat ik gestart was met een webshop, kreeg ik weer inkomsten en kon ik de factuur al gauw betalen. Qua communicatie was ik zeer te spreken over incassobureau Van Loon. Omdat ik zelf regelmatig te maken heb met debiteuren, leek het mij handig dat ik ook bij hen zou aansluiten.

Aansluiten bij Van Loon incassoadvocaten

Uiteraard een beetje vreemd, maar zij wisten zelf ook wel dat dat een moment was van dat ik geen facturen kon betalen, dus bedankt incassoadvocaten.nl. Maar dat ik dit normaal gesproken altijd wel doe! En op tijd! Daarom ben ik met hun in zee gegaan. En ik had ze al gauw nodig! Een consument bestelde een paar broeken online en koos voor de optie binnen 30 dagen terugbetalen. Echter zijn wij nu al voorbij de 30 dagen en is er niets betaald. Ik heb zelf al meerdere herinneringen gestuurd, maar geen reactie. Daarom heb ik het incassobureau ingeschakeld. Zij hebben de procedure gestart met herinneringen per brief te sturen. Vervolgens is er gedreigd met een deurwaarder en verdere juridische stappen. Waarna dat was gemeld, werd de factuur al gauw betaald.

Voor meer info : bezoek website