Netherlands Startpage
Image default
Banen en opleidingen

Kerstpakketten bestellen

Wat gebeurt er in kerstpakkettenland dit jaar. Wat is in en wat is nieuw?
Om je medewerkers te bedanken voor hun inzet en loyaliteit is een kerstpakket een mooi gebaar. Elk jaar wil je je bedrijf weer goed presenteren door een mooi en waardevol kerstpakket aan te bieden.
Daarom bespreken wij hier de trends op het gebied van kerstpakketten. Wat is er allemaal mogelijk op het gebied van kerstpakketten.

Trends kerstpakketten

  1. Persoonlijk. De pakketten worden steeds persoonlijker, afgestemd op de doelgroep. Bijvoorbeeld een bierpakket voor de man en een wijnpakket voor de vrouwen. Ook kun je aangeven of er producten in moeten zitten die vegan, glutenvrij of halal moeten zijn

  2. Kleur. tegenwoordig zijn een groot aantal pakketten in een bepaalde kleur samengesteld. Bijvoorbeeld allemaal artikelen in een rode verpakking of zwart met goud. Zo kunt u ook kiezen voor een pakket in uw huiskleuren. 

  3. De trend voor dit jaar zijn ook om airfryers, bbq of slowcookers in een pakket te doen. Artikelen die zeer gewenst zijn bij een brede doelgroep.

  4. Pakket die je zelf samenstelt. Je kunt er ook voor kiezen ( vanaf 60 stuks) om een pakket helemaal te vullen met artikelen die jullie zelf uitkiezen. Zo wordt dit een pakket met een geheel eigen invulling.

  5. Pakket met logo. Wil je een kerstpakket weggeven maar ook je naam naar voren laten komen, dan kun je uit ons assortiment artikelen kiezne laten bedrukken, graveren of borduren en tot een kerstpakket laten verpakken door ons. Zo heb je een kerstpakket die niemand meer zal vergeten.

 

Businessgifts4you.nl heeft een ruime collectie kerstpakketten en kerstgeschenken. Ook jou geschenk zit daar bij ! Maak je keuze in ons assortiment www.businessgifts4you.nl/kerstpakket.

Wilt u meer weten over al onze kerstgeschenken en kerstpakketten neem dan kijk dan op www.businessgifts4you.nl Wij staan ook voor u klaar om u te helpen en adviseren met al uw vragen. via de mail info@businessgifts4you.nlof bel ons via 0546-433120.

https://www.businessgifts4you.nl/kerstpakket