Netherlands Startpage
Image default
Bedrijven

Woning verkopen zonder makelaar is tegenwoordig nog sneller

Veel mensen zijn nog maar net gewend dat ze hun huis zelf kunnen verkopen. En dan staan ineens de opkopers en beleggers om de hoek die het gehele verkoopproces van u kunnen overnemen. Waarom kiezen voor een opkoper of belegger in plaats van een zelf huis verkoopsite? Heel simpel, omdat u dan volledig ontzorgd bent en geholpen binnen een dag! Een opkoper staat direct klaar om toe te slaan en via een verkoop via eigen kanalen dient u het gehele proces nog te doorlopen.

En opkopers geven tegenwoordig evenveel of soms nog meer dan een reguliere koper via Funda. Opkopers kunt u ook al naar uw huis laten kijken voor deze eentueel op Funda komt te staan, omdat opkopers exact weten wat ze kwijt kunnen aan uw huis. Bent u verrast? Vraag een vrijblijvend bod aan bij Sons Real Estate en laat u verrassen door de huis verkopen dienst van Sons Real Estate.

En alle soorten huizen kunt u verkopen aan Sons Real Estate. Van eengezinswoning in een buitenplaats tot een verouderd herenhuis midden in de stad.

https://sonsrealestate.nl/huis-verkopen/