Netherlands Startpage
Image default
Dienstverlening

Open je Airbnb zonder sleutel met je smartphone

Open je Airbnb zonder sleutel met je smartphone
De ontwikkelingen in de wereld van slimme sloten gaan hard. Zo is fabrikant Nuki onlangs een samenwerking gestart met Airbnb. Huiseigenaren kunnen een Nuki Smart Lock koppelen aan hun Airbnb account. Gasten kunnen nu in- en uitchecken wanneer ze willen zonder sleutel.

Intelligent sleutelbeheer
Verhuurders kunnen zonder enige moeite het slimme slot van Nuki aansluiten. Daartoe loggen ze in op het Airbnb platform en koppelen ze de Smart Lock aan hun account. Zodra je als huiseigenaar de verhuur van je B&B hebt bevestigd, ontvangen klanten een automatisch gegenereerd bericht waarin staat dat het slimme slot is ingeschakeld. In de mail is een link opgenomen waarmee gasten de Nuki app kunnen downloaden. Als ze dat hebben gedaan kunnen ze hun B&B openen en sluiten via hun smartphone.

24/7 in- en uitchecken zonder sleutel
Alleen tijdens de verhuurperiode kunnen klanten gebruik maken van het slimme slot. Een groot voordeel voor de verhuurder is dat de overdracht van sleutels tot het verleden behoort. Bovendien kunnen gasten in- en uitchecken op het moment dat het hun uitkomt.

Samenwerking biedt combinatie van gemak en veiligheid
De samenwerking tussen Nuki en airbnb maakt het verblijf van gasten nog leuker en slimmer door de optie om 24/7 in te checken, sleutelbeheer op afstand en toegang tot de B&B zonder sleutel. Het grote voordeel van deze samenwerking is een combinatie van gemak en veiligheid.

Slim slot aanschaffen met korting
Speciaal voor verhuurders is de Nuki Combo, het slot inclusief een aansluiting op het wifi-netwerk, met korting aan te schaffen op de website Airbnb Host Assist. De combinatie, het Smart Lock in combinatie met de Bridge, is verder aan te schaffen via Nuki zelf of via de bekende kanalen zoals Bol.com en Coolblue.

Laat de lokale slotenmaker je adviseren op het gebied van slimme sloten.

Voor meer info : bezoek website